Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μυστήριο με την «χρυσή» ληστεία σε αστρολόγο στην Γλυφάδα-Τι ψάχνει η αστυνομία

Σε αστυνομικό θρίλερ φαίνεται ότι εξελίσσεται η ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Γλυφάδα.

Η αστρολόγος, που βρισκόταν μέσα στο σπίτι την ώρα της εισβολής, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο δράστης την ακινητοποίησε, την απείλησε και στη συνέχεια κατάφερε να αρπάξει το χρηματοκιβώτιο της. Η ίδια υποστήριξε μάλιστα στους αστυνομικούς, ότι οι ληστές αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα αξίας άνω των 500.000 ευρώ.

«Με ακινητοποίησε στο πάτωμα σε μια κουβέρτα, μετά με ανάγκασε να καθίσω σε μια καρέκλα και με έδεσε χειροπόδαρα. Μου φώναζε συνέχεια: “Πού είναι το χρηματοκιβώτιο; Που είναι τα λεφτά;’. Δεν του έλεγα τίποτα. Άρχισε να ψάχνει μόνος του και αφού είδε ότι δεν μπορεί να βρει το συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου, το σήκωσε ολόκληρο. Μου πήρε 100.000 ευρώ και όλα τα κοσμήματά μου», περιέγραψε η 55χρονη μιλώντας στην ιστοσελίδα protothema.

Το θύμα δηλώνει αστρολόγος, ταρωμάντης, μυστικιστής και παραψυχολόγος, ενώ το διαμέρισμα όπου εισέβαλαν οι διαρρήκτες έχει δηλωθεί και ως χώρος που στεγάζει την επαγγελματική της δραστηριότητα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από γείτονες, η γυναίκα καλούσε συχνά την αστυνομία για διαφορετικούς λόγους το τελευταίο διάστημα. Να σημειωθεί ότι οι αρχές που έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν την υπόθεση, αναζητούν απαντήσεις στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην είσοδο της μονοκατοικίας στην οδό Παύλου Μελά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!