Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καβάλα: Καρτέρι θανάτου σε 52χρονο-Τον εκτέλεσαν έξω από επιχείρηση μαρμάρου

Τραγικό θάνατο βρήκε 52χρονος στη Χρυσούπολη του δήμου Νέστου στην Καβάλα, νωρίς σήμερα το πρωί, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς έξω από την επιχείρησή, όπου εργαζόταν.

Πιο αναλυτικά η ιστοσελίδα kavalapost.gr ανέφερε ότι ο άτυχος άνδρας, όπως κάθε πρωί πήγε στην εργασία του σε επιχείρηση μαρμάρου και την ώρα που κατέβηκε από το αυτοκίνητό του δέχτηκε «βροχή» πυροβολισμών από αγνώστους που του έστησαν καρτέρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άτομο στο οποίο άνηκε η επιχείρηση, αλλά έγινε γνωστό πως ο 52χρονος ήταν τελικά υπάλληλος και εργαζόταν ως εργοδηγός στην επιχείρηση που εδρεύσει έξω από τη Χρυσούπολη, στον δρόμο προς Κεραμωτή.

Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση είναι σοκαρισμένοι από τη δολοφονία του συναδέλφου τους. Μάλιστα, την ώρα του φονικού, ορισμένοι από αυτούς ήταν ήδη μέσα στον χώρο εργασίας, αλλά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 52χρονος επιχειρηματίας και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμού του δράστη (ή των δραστών) και την εξακρίβωση των συνθηκών, υπό από τις οποίες έγινε η δολοφονία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!