Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Την σκότωσε γιατί τον κατήγγειλε στην αστυνομία; Σοκ με τα νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στη Λάρισα

Ένα αγγελούδι 7 χρονών άφησε μόνο πίσω της η 35χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη σε υπόγειο διαμέρισμα στη Λάρισα.

Για τη δολοφονία της βασικός ύποπτος είναι ο σύντροφός της ο οποίος ακόμα αναζητείται, ενώ εκφράζονται φόβοι πως έχει διαφύγει από τη χώρα.

Ωστόσο μια νέα αποκάλυψη έρχεται να σοκάρει ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη κάνοντας, ενοχοποιώντας ακόμα περισσότερο τον σύντροφό της άτυχης κοπέλας.

Η 35χρονη που βρέθηκε νεκρή την περασμένη Πέμπτη στο διαμέρισμα της στη Λάρισα, δολοφονήθηκε από τον άφαντο ως σύντροφό της, την ίδια κιόλας ημέρα που είχε κάνει καταγγελία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με το protothema.gr.

Η άτυχη γυναίκα είχε καταγγείλει ότι ο 27χρονος σύντροφός της την χτυπούσε. Όμως, πριν τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί, εκείνος την σκότωσε συνθλίβοντάς της το κρανίο, ίσως για να την «τιμωρήσει» που τον κατέδωσε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Χρήστο Κραβαρίτη που έκανε τη νεκροτομή, ο θάνατος της 35χρονης επήλθε περίπου μία εβδομάδα πριν βρεθεί η σορός της, χρονικό διάστημα που συμπίπτει με την ημέρα της καταγγελίας.

Η νεκροτομή που έγινε στη σορό της 35χρονης, όταν τυλιγμένη μέσα σε ένα πάπλωμα πάνω στο στρώμα που ήταν και το μοναδικό έπιπλο στο υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε με τον σύντροφο και δολοφόνο της, αποκάλυψε ότι είχε δολοφονηθεί με χτύπημα που δέχθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα στο κεφάλι με ένα θλον και αμβλύ όργανο, το οποίο της προκάλεσε κάταγμα στην δεξιά κροταφοβρεγματική χώρα του κρανίου.

 

 

 




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!