Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ρόδος: Έτσι σκότωσαν τον 46χρονο εργολάβο – Τα θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του 46χρονου εργολάβου στην Ρόδο με κατηγορούμενους έναν 53χρονο ξενοδόχο και τον 20χρονο γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Ροδιακή», ο θάνατος του 46χρονου δεν προήλθε από πνιγμό αλλά από θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι. Το σχοινί που βρέθηκε φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε για την ακινητοποίησή του.

Πιο συγκεκριμένα από την εξέταση που έγινε στη σορό του εργολάβου από τον ιατροδικαστή κ. Παναγιώτη Κοτρέτσο, διαπιστώθηκαν δύο χτυπήματα στο κεφάλι από τα οποία προκλήθηκαν κακώσεις. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, από τα τραύματα αυτά, επήλθε ο θάνατος του 46χρονου αλλοδαπού.

Να σημειωθεί ότι η σορός του 46χρονου βρέθηκε περίπου 10 ημέρες μετά τον θάνατο του και η σήψη στο σώμα του άτυχου εργολάβου ίσως και να έχει αλλοιώσει ή «εξαφανίσει» και άλλα στοιχεία που μπορεί να υπήρχαν εκεί.

Μετά από συστηματική, διεξοδική και καλά οργανωμένη προσπάθεια, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου κατάφεραν όχι μόνο να οδηγηθούν στους δράστες της δολοφονίας του 46χρονου αλλοδαπού, αλλά και να αποσπάσουν τις ομολογίες τους.

Ωστόσο, πατέρας και γιος, προανακριτικά τουλάχιστον, δηλώνουν ότι επρόκειτο για ατύχημα αφού όπως είπαν, προηγήθηκε επεισόδιο με τον 46χρονο Αλβανό, ο οποίος σε κατάσταση μέθης φέρεται να επιτέθηκε στον 20χρονο. Στην προσπάθειά του να σώσει το παιδί του, δηλαδή να αμυνθεί, ο 53χρονος μπήκε στη μέση και τον χτύπησε.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!