Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έφτασε στην Ελλάδα ο Μαρσέλο: «Ολυμπιακέ είμαστε έτοιμοι», το πρώτο μήνυμά του

Στην Αθήνα έφτασε λίγο πριν τις 18:30 ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ Μαρσέλο, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να υποδέχονται στο «Ελ. Βενιζέλος» τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Σημειώνεται πως όταν ο Βραζιλιάνος κατέβηκε με την οικογένειά του από το αεροσκάφος, κινήθηκε προς το μέρος του ο Κριστιάν Καρεμπέ ο οποίος συνομίλησε μαζί του, ενώ χαιρέτησε τη σύζυγο και τα παιδιά του.




Στις 20:45 o άλλοτε παίκτης της΄Ρεαλ Μαδρίτης θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη, όπου θα παρουσιαστεί και θα αποθεωθεί από τον κόσμο των Πειραιωτών. Μάλιστα μέ ένα βίντεο μέσω των social media φρόντισε να «ζεστάνει» τους φιλάθλους των πρωταθλητών Ελλάδας. Παράλληλα η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της στα social media έκανε γνωστό ότι η φανέλα με το νούμερο «12» περιμένει τον Μαρσέλο στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκης».

Την ίδια ώρα σε story που ανέβασε στο Instagram ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έστειλε το μήνυμα του για τη νέα συναρπαστική περιπέτεια της καριέρας του. «Γεια, παιδιά. Σήμερα αρχίζει μια νέα, συναρπαστική περιπέτεια για μένα και την οικογένειά μου. Οπότε είμαι χαρούμενος που το μοιράζομαι μαζί σας. Ευχαριστώ για τη στήριξη», ανέφερε στο story του ο Μαρσέλο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!