Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πέτρος Φιλιππίδης: Αποκάλυψη για το πώς πέρασε το καλοκαίρι του – Σε αναζήτηση νέου σπιτιού στην Αθήνα

Μετά το ξεκίνημα της συνέχειας της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Σχετικά με την υγεία του ηθοποιού, ο κ. Δημητρακόπουλος επεσήμανε πως «είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο η υγεία αλλά έχει πάρει μεγάλο έκταση αυτό. Το πρόβλημα υγείας του είναι πολύ επιθετικός σακχαρώδης διαβήτης. Όσοι συνάνθρωποί μας έχουν αυτό το πρόβλημα μπορούν να καταλάβουν πώς είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Όπως έχω ξαναπεί, ο πατέρας του πέθανε από την ίδια αιτιολογία».

Όσον αφορά στο πώς πέρασε το καλοκαίρι του ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο κ. Δημητρακόπουλος σημείωσε ότι «το καλοκαίρι το πέρασε στο σπίτι του και για λίγες ημέρες πήγε στο πατρικό του, σε ένα χωριό έξω από τα Γιάννενα. Κάθισε εκεί, είδε τους συντοπίτες του, τους συγχωριανούς τους και παλιούς φίλους, και έπειτα γύρισε στο σπίτι του».

Μάλιστα, ο κ. Δημητρακόπουλος αποκάλυψε πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού του στο Ψυχικό του ζήτησε να το εγκαταλείψει, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός που κατηγορήθηκε για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, να βρίσκεται σε αναζήτηση νέας κατοικίας. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ψάχνει να βρει νέο σπίτι στο Παγκράτι ή στα Πατήσια.

Στις 7 Σεπτεμβρίου, η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου αναμένεται να δώσει τη δική της εκδοχή με την κατάθεσή της στη δίκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!