Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το δώρο – έκπληξη που δέχτηκε στη γενέτειρα των Καραμανλήδων

Στις Σέρρες, στη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή βρέθηκε το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός προχωρώντας στο δρόμο που φέρει το όνομα του αείμνηστου Εθνάρχη, δέχτηκε ως δώρο από τον δήμαρχο μια φωτογραφία, τραβηγμένη την δεκαετία του ‘70.

Όπως αποκάλυψε ο Πρωθυπουργός, με έκπληξη είδε να απεικονίζει τον ίδιο σε ηλικία 8 χρόνων να τον χαιρετά. «Αυτή η φωτογραφία θα βρει τη θέση του στο γραφείο μου για να τιμήσουμε έναν σπουδαίο πολιτικό που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην ιστορία της πατρίδας» δήλωσε ο Πρωθυπουργός σε πολίτες των Σερρών που του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή. «Οι επιλογές του» πρόσθεσε, «με μεγαλύτερη την ένταξη της χώρας στη ευρωπαϊκή οικογένεια δικαιώνονται σήμερα περισσότερο από ποτέ».

Ο Πρωθυπουργός παρατήρησε ότι η συγκέντρωση θυμίζει προεκλογική περίοδο, ωστόσο έσπευσε να τονίσει για άλλη μία φορά ότι οι κάλπες θα στηθούν σε 9 μήνες. «Η Ν.Δ. ισχυρή και θα οδεύσει στις εκλογές που θα γίνουν το 2023. Με αυτοπεποίθηση θα συγκρίνουμε το έργο μας με κάποιων άλλων που θέλουν να διεκδικήσουν να γυρίσουν την Ελλάδα πίσω. Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω, κοιτάει μόνο μπροστά» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος κάλεσε όλους να κάνουν υπομονή ως την Δ.Ε.Θ. όπου θα παρουσιάσει τα νέα μέτρα στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί τα δημοσιονομικά όρια «που μας επιβάλλουν αυτοσυγκράτηση και όχι επιστροφή σε πρακτικές του παρελθόντος».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!