Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκ στην Ιταλία: 27χρονος ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την πρώην σύντροφό του (εικόνες)

Ο νεαρός, 26 ετών, έπαιξε στη Serie D του Sancataldese που όμως τον είχε βάλει πρόσφατα εκτός αποστολής. Το θύμα τον είχε ήδη καταγγείλει

 

 

 

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος  Ιταλός ποδοσφαιριστής από την Ανκόνα, την Τρίτη 23 Αυγούστου, περίμενε την πρώην σύντροφό του, την 57χρονη Αλεσάντρα Ματεούτσι, στην είσοδο του κτιρίου όπου διέμενε το θύμα, στην Μπολόνια.

 

Όταν η 57χρονη επέστρεψε στην κατοικία της, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, ο νεαρός άντρας την αιφνιδίασε, καθώς άρχισε να τη χτυπάει με τα χέρια του και στη συνέχεια με ένα σφυρί την τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ εκείνη του φώναζε να σταματήσει και καλούσε σε βοήθεια.

Οι γείτονες έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στη Ματεούτσι και κάλεσαν ασθενοφόρο και την αστυνομία, ωστόσο η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, λίγο πριν φτάσει το ασθενοφόρο, ενώ ο δολοφόνος περίμενε στο σημείο τους αστυνομικούς, για να τον συλλάβουν.

 

Kάποιοι γείτονες είπαν πώς τον τελευταίο μήνα οι επαφές μεταξύ του άνδρα και του θύματος, Alessandra Matteuzzi, είχαν γίνει πολύ τεταμένες, με συχνή καταδίωξη και συζητήσεις κάτω από το σπίτι της

 

«Θέλω να τελειώσουν όλα», ήταν τα πρώτα λόγια του 27χρονου Τζιοβάνι Παντοβάνι, μετά τη δολοφονία   της πρώην συντρόφου του, στην Μπολόνια της Ιταλίας.

 

 

 

Το τελευταίο story στο Instagram λίγο πριν την επίθεση

Η τελευταία ιστορία στο Instagram  του  Padovani ήταν  το βράδυ, όταν ο άνδρας πιθανότατα βρισκόταν ήδη κάτω από το σπίτι του θύματος και την περίμενε (η κλήση στην αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 21:30). Είναι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που δείχνει τον αυτοκινητόδρομο από το παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου: μήπως την πήρε ενώ ερχόταν από το αεροδρόμιο Bolgna και κατευθυνόταν προς τη via dell’Arcoveggio; Ή μήπως το δημοσίευσε επίτηδες, ως άλλοθι για να προσποιηθεί ότι είναι κάπου αλλού και να κρύψει τον φόνο; Ερωτήματα που μόνο ο ίδιος θα μπορεί να απαντήσει.

Πριν λίγο καιρό δημοσίευσε και μια ανάρτηση ως μαρτυρία εκστρατείας κατά της βίας κατά των γυναικών. «Όχι στη βία, σεβασμός» έγραψε στο Instagram ο Giovanni Padovani, 27χρονος

 

 

Sancataldese: Εκτός αποστολής ο Padovani

«Καταδικάζουμε χωρίς αν και αλλά κάθε βία και γυναικοκτονία. Δεν μπορούμε να βρούμε λόγια να σχολιάσουμε τα γεγονότα που συνέβησαν χθες το βράδυ στη Μπολόνια, λόγω της μανίας και της αγριότητας που υπέστη η Αλεσάντρα Ματέουτσι. Αυτό που νιώθουμε αυτή τη στιγμή είναι σοκ και απογοήτευση. ” Το έγραψε σε σημείωμα η διοίκηση της Sancataldese, ομάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Serie D, διευκρινίζοντας ότι ο άνδρας που συνελήφθη για τη δολοφονία, είχε ήδη απομακρυνθεί. «Η Società Sancataldese Calcio – συνεχίζει το σημείωμα – είναι πρόθυμη να επισημάνει ότι ο ποδοσφαιριστής Giovanni Padovani ήδη το περασμένο Σάββατο 20 Αυγούστου αποβλήθηκε από την ομάδα λόγω της αδικαιολόγητης απομάκρυνσής του.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!