Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καναδάς: 24χρονη πνίγηκε στην πισίνα μοτέλ στο Οντάριο ενώ έκανε live μετάδοση στο Facebook

Τραγικό θάνατο βρήκε την προηγούμενη Πέμπτη μία 24χρονη κοπέλα από την Κένυα ενώ απολάμβανε το μπάνιο της σε πισίνα μοτέλ στο Οντάριο του Καναδά. Το συμβάν σημειώθηκε όταν η Έλεν Γουέντι Νιαμπούτο όταν έκανε live στο Facebook. Σύμφωνα με την εφημερίδα Toronto Star η 24χρονη φαινόταν χαμογελαστή ενώ την ώρα που μιλούσε στους διαδικτυακούς της φίλους βρισκόταν από την ρηχή πλευρά της πισίνας.

Δέκα λεπτά αργότερα αποφάσισε να βουτήξει στα βαθιά. Δευτερόλεπτα αργότερα η κοπέλα φαίνεται να παλεύει να αναπνεύσει και ακούγεται να βγάζει δυνατές κραυγές ενώ κλωτσούσε και κουνούσε τα χέρια της.

Μετά από δύο λεπτά δεν υπήρχε πλέον καμία δραστηριότητα στο νερό της πισίνας με την ίδια να παραμένει ακίνητη. Τρεις ώρες μετά, βρέθηκε νεκρή μέσα στο νερό, ενώ το βίντεο στο τηλέφωνό της συνέχιζε να καταγράφει. Το livestreaming βίντεο κατέβηκε από το Facebook.

Όπως επισημαίνει η Toronto Star, κοπέλα εργαζόταν στο Country Lane, έναν οίκο ευγηρίας που παρέχει μακροχρόνια φροντίδα. «Δούλευε με ηλικιωμένους μέχρι το τέλος» δήλωσε ο Αλφόνς Νιαμγιάγια, ένας στενός φίλος της 24χρονης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!