Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δάκρυσε η «χρυσή» Ντρισμπιώτη στην απονομή και τον Εθνικό Υμνο (βίντεο)

 

 

Το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου είναι χρυσό και ανήκει στην 38χρονη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που κατέκτησε την πρώτη θέση στα 35 χιλιόμετρα βάδην.

 

Η κορυφαία Ελληνίδα βαδίστρια ανέβηκε στο βάθρο για να παραλάβει το μετάλλιό της και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ιδίως κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

 

 

 

Αναφερόμενη στις αλλαγές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια: «Έχω αλλάξει προπονητή, βρέθηκα στο Τόκιο με τον Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, ήμουν πάρα πολύ έτοιμη, με τον προπονητή μου να με στηρίζει να μου δίνει τη σωστή συμβουλή στον αγώνα. Μπορεί να δει τα πάντα, τον καιρό, τις συναθλήτριές μου, έχουμε απόλυτη συνεννόηση μεταξύ μας. Ξέρω τις συναθλήτριές μου, τις έχω μελετήσει, ήρθα με τακτική. Άφησα τη Βερόνικα να πάρει το ρυθμό και να κουραστεί, για να την περάσω στο τέλος».

 

Σε ό,τι αφορά τις καιρικές συνθήκες, η 38χρονη πρωταθλήτρια επισήμανε: «Δεν είχαμε προετοιμαστεί για ζέστη, αλλά είχαμε γυμναστεί καλά. Δεν υπολείπομαι σε σχέση με τις άλλες αθλήτριες και δεν μασάω».

 

 

 

Τέλος, χαρακτήρισε «εκπλήρωση καριέρας» αυτό το μετάλλιο και αναφέρθηκε και στον προπονητή της υπογραμμίζοντας: «Είναι εκλήρωση καριέρας. Δεν πίστευα ότι μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα. ο προπονητής μου, όταν ήρθε η ώρα να γυμναστούμε μαζί, μου είπε ότι θα μπορούσα να ειμαι δύο φορές ολυμπιονίκης. Με έκανε πρωταθλήτρια Ευρώπης και δεν έχω παρά να τον ευχαριστήσω».

 

 



 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!