Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πρώην παίκτης ριάλιτι-Τι είπε στην απολογία του για τα ναρκωτικά

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε το πρωί του περασμένου Σαββάτου σε κατάσταση αμόκ στο Εφετείο Αθηνών με το αυτοκίνητό του, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος

Μέχρι σήμερα ο 34χρονος νοσηλευόταν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί και το πρωί μεταφέρθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί. Σύμφωνα με το απολογητικό
υπόμνημα που επικαλείται το protothema.gr o 34χρονος δήλωσε πολυτοξικομανής που είχε σοβαρή εξάρτηση από τις ναρκωτικές ουσίες. «Είμαι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα πολυτοξικομανής, δίχως να έχω την ικανότητα να αποβάλλω την έξη των ναρκωτικών ουσιών από μόνος μου. Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς ο εθισμός μου στις ναρκωτικές ουσίες ήταν τόσο έντονος όπου πραγματικά η παράδοση μου στις αρμόδιες αρχές και επί της ουσίας η επίκληση μου για βοήθεια ήταν μονόδρομος προκειμένου να σώσω την οικογένεια μου και την ίδια μου τη ζωή. Όλα τα ναρκωτικά που παρέδωσα στις αστυνομικές αρχές τα είχα προμηθευθεί εδώ και αρκετό καιρό και φυσικά η χρήση όλων αυτών ήταν καθημερινή και συστηματική με αποτέλεσμα να μου δημιουργηθούν ανυπέρβλητα ψυχιατρικά προβλήματα και πλέον να έχω σωματικά καταρρακωθεί, και να μην μπορώ ούτε να φροντίζω τον εαυτό μου πόσο μάλλον την οικογένεια μου», ανέφερε ο 34χρονος.

Και συνέχισε: «Από την πρώτη στιγμή που έφθασα στην οδό Λουκάρεως στην Αθήνα, όπου και βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο ο αστυνομικός – ειδικός φρουρός καθώς φυλάσσει το χώρο των Δικαστηρίων και συγκεκριμένα του Εφετείου Αθηνών, παραδόθηκα σε αυτόν δίνοντας του όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις δίχως να αποκρύψω τίποτα. Ήδη κατά τη στιγμή παράδοσης μου, βρισκόμουν σε πλήρη σύγχυση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Όλες τις ναρκωτικές ουσίες που κατείχα του τις παρέδωσα αμέσως, δίχως κανένα δισταγμό και ζήτησα τη βοήθεια του».

Για το 1,5 εκατ. ευρώ το οποίο βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο σε τσαλακωμένα χαρτονομίσματα των 5, 10 και 20 ευρώ ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν προέρχονται από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 34χρονος ανέφερε ότι τα χρήματα προήλθαν από την οικογένειά του, από αγοραπωλησία ακινήτων και αποταμίευση χρόνων, αλλά και από την ενασχόληση με τα site που άνδρες παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες, escorts. Να σημειωθεί ότι η αστυνομία ερευνά την προέλευση των χρημάτων και το ενδεχόμενο να προέρχονται από διακίνηση ναρκωτικών.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!