Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Aπόπειρα αρπαγής παιδιού: Συνελήφθη η 55χρονη που επιχείρησε να το απαγάγει

Μία γυναίκα 55 ετών που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα κατηγορείται για την απόπειρα αρπαγής ενός 2χρονου παιδιού στο Κουκάκι.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής και η 55χρονη φέρεται να προσπάθησε να πάρει το παιδί μέσα από το αυτοκίνητο της θείας του στην οδό Μεϊντάνη. Η θεία του παιδιού που κατήγγειλε την υπόθεση στο ΑΤ Ακροπόλεως έδωσε περιγραφή της δράστιδος στους αστυνομικούς. Μάλιστα όταν οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες της 55χρονης η γυναίκα φέρεται να αναγνώρισε χωρίς καμία επιφύλαξη την δράστιδα που έχει γεννηθεί το 1968 στην Λευκάδα.

Η γυναίκα είχε συλληφθεί και πάλι τον Μάρτιο του 2013 και έχει νοσηλευθεί 4 φορές εξαιτίας σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της που βρίσκεται στο σημείο που αποπειράθηκε να αρπάξει το παιδί και την κάλεσαν να τους ανοίξει. Η 55χρονη έμεινε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι και μετά από προφορική εντολή εισαγγελέα οι αστυνομικοί με την παρουσία δικαστικού λειτουργού, μπήκαν στο σπίτι και την συνέλαβαν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!