Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εφετείο: Μετανιωμένος ο 34χρονος-Τι είπε η πρώην σύντροφος του για τα ναρκωτικά

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο πάρκινγκ του Εφετείου το πρωί του Σαββάτου και νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί.

«Ο εντολέας μου είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση. Σίγουρα πράγμα το οποίο φαίνεται και έχει διαπιστωθεί ήδη από τους γιατρούς. Είναι βαθιά μετανιωμένος για ό,τι έγινε», είπε ο δικηγόρος του 34χρονου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. Ο δικηγόρος τον επισκέφθηκε σήμερα στο Δαφνί προκειμένου να μιλήσουν για την απολογία καθώς την Τρίτη αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή. Ο 34χρονος αναμένεται να υποστηρίξει ότι ήταν υπό την επήρεια χαπιών ecstasy, τη στιγμή της εφόδου στο Εφετείο Αθηνών και είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η πρώην σύντροφός του στην κατάθεση που έδωσε στην Δίωξη Ναρκωτικών δηλώνει άγνοια για τις παράνομες δραστηριότητες του 34χρονου, αναφέροντας πως το τελευταίο διάστημα είχε απομακρυνθεί με τα δύο της παιδιά από το σπίτι.

«Είμαι πρώην σύντροφος του Γοργολίτσα Βασιλείου με τον οποίο έχουμε δύο παιδιά, ένα αγόρι ηλικίας δύο ετών και ένα κορίτσι ηλικίας ενός έτους. Με τον Γοργολίτσα Βασιλείο διαμέναμε μαζί για πέντε έτη, μέχρι και πριν 20 μέρες, οπότε και χωρίσαμε και πήγα μαζί με τα τέκνα μας να μείνουμε με τη μητέρα μου, λόγω οικογενειακών διαφόρων που είχαμε με τον Γοργολίτσα Βασιλείο.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα 13 Αυγούστου 2022 ήρθαν αστυνομικοί στην οικία όπου διαμένω και πραγματοποίησαν έρευνα με δικαστικό λειτουργό καθώς με ενημέρωσαν ότι ο Γοργολίτσας Βασίλειος πήγε στο εφετείο Αθηνών με το αυτοκίνητο μάρκας Nissan χρώματος λευκού ιδιοκτησίας μου και είπε στους εκεί αρμόδιους πως εντός έχει ναρκωτικά και χρήματα. Το συγκεκριμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο είναι μεν στο όνομα μου, όμως ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Γοργολίτσας Βασίλειος, ο οποίος το χρησιμοποιεί αποκλειστικά από τότε που το αγοράσαμε.

Εγώ έχω άλλο αυτοκίνητο. Σε ό,τι αφορά τα ναρκωτικά και τα χρήματα που κατείχε ο Γοργολίτσας Βασίλειος εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά και ούτε γνώριζα για κάποια παράνομη δραστηριότητα του ίδιου πόσο μάλλον με ναρκωτικά όσο μέναμε μαζί δεν είχα αντιληφθεί κάτι σχετικά με παράνομη δραστηριότητα».

«Θέλω να πάω φυλακή»

«Στο αυτοκίνητο πράγματι υπήρχαν διάφορα σακ βουαγιάζ και σακούλες που περιείχαν κυρίως διάσπαρτα χαρτονομίσματα, διαφόρων ονομαστικών αξιών του ευρώ και ποσότητες ναρκωτικών», είπε ένας από τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον 34χρονο. Σύμφωνα με την περιγραφή του αστυνομικού φρουρού στο πάρκινγκ του Εφετείου, ο άνδρας, ήρεμος, του είπε πως θέλει να πάει φυλακή. «Αφού εισήλθε, στάθμευσε κανονικά και κατέβηκε από το αυτοκίνητο ένας άντρας μελαχρινός, μετρίου αναστήματος, ο οποίος με πλησίασε και μου είπε πως ήθελε να πάει στη φυλακή».

Ο 34χρονος μάλιστα φέρεται να υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών της δίωξης ότι δεν επιθυμεί πλέον να ασχολείται με τη διακίνηση ναρκωτικών ενώ αρνήθηκε να κατονομάσει τον προμηθευτή ή τους προμηθευτές των ναρκωτικών.

«Σε προφορικές ερωτήσεις μας, ανέφερε συνεχώς ότι προσήλθε αυτοβούλως να παραδοθεί, καθώς αποφάσισε ότι πλέον δεν είχε νόημα να ασχολείται με αυτή τη δραστηριότητα. Ανέφερε ότι δεν είχε κάποιο συνεργάτη στην διακίνηση των ναρκωτικών, ωστόσο απέφευγε να κατονομάσει τόσο τον προμηθευτή ή τους προμηθευτές ναρκωτικών ουσιών».

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ναρκωτικά στο αυτοκίνητο, 1,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά και ακόμη 300.000 ευρώ στο σπίτι του 34χρονου. Οι αρχές εξετάζουν την προέλευση των χρημάτων προκειμένου να διαπιστώσουν εάν προήλθαν από την πώληση ναρκωτικών ουσιών. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!