Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στην ανακρίτρια την Τρίτη ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι-Τι ψάχνει η αστυνομία

Την διαδρομή των χρημάτων που βρέθηκαν μέσα στο σακ βουαγιάζ του 34χρονου, ο οποίος εισέβαλε το Σάββατο στο γκαράζ του Εφετείου, αναζητούν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί και την Τρίτη αναμένετια να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ναρκωτικά στο αυτοκίνητο, 1,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά και ακόμη 300.000 ευρώ στο σπίτι του 34χρονου. Ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης υποστήριξε ότι τα χρήματα αυτά δεν συνδέονται με ναρκωτικά. «Τα χρήματα θα δικαιολογηθούν απολύτως, δεν σχετίζονται με ναρκωτικά. Είναι αποταμιεύσεις και οικογενειακά χρήματα», είπε ο δικηγόρος του 34χρονου. Και συνέχισε: «Μιλάμε για πρωτόγνωρη υπόθεση, μπορείτε να καταλάβετε την ψυχολογική κατάσταση του ανθρώπου αυτού».

Η αστυνομία, όμως, συνεχίζει να ψάχνει την προέλευση των χρημάτων τα οποία ήταν χαρτονομίσματα των 5,10 και 20 ευρώ τσακαλωμένα και σε ρολό. Αυτό το στοιχείο κάνει τους αστυνομικούς να υποπτεύονται ότι ο 34χρονος δεν αποκλείεται να ήταν μέλος κάποιου κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών που «έριχνε» σκληρά ναρκωτικά στις πιάτσες της Αθήνας και της Μυκόνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open, ο 34χρονος είχε πολλές μεταπτώσεις στην ψυχολογία του, οπότε και αποφασίστηκε η μεταφορά του, ώστε οι γιατροί να τον εξετάσουν και εάν κριθεί αναγκαίο να του δώσουν αγωγή. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!