Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άρτα: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 29χρονου που φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του – Πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του

 

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το στυγερό έγκλημα στην Άρτα όπου ένας 29χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 80χρονο πεθερό του στο χωριό Αστροχώρι.

 

Όπως μετέδωσε το epirus-tv-news, ο 29χρονος έφτασε στο σπίτι λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα τραυμάτισε θανάσιμα τον ηλικιωμένο άνδρα ενώ πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του, χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει.

 

Κατά τις ίδιες πηγές, ο φερόμενος ως δράστης πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο από την 36χρονη κόρη του 80χρονου, ενώ το πρώην ζευγάρι έχει και ένα παιδί 2,5 ετών.

 

 

Μετά το διαζύγιο, η γυναίκα μαζί με το παιδί έμεναν στο πατρικό της. Σήμερα ο γαμπρός του 80χρονου του τηλεφώνησε και τον ενημέρωσε πως θα επισκεπτόταν το σπίτι του, λέγοντας πως θέλει να δει το παιδί.

 

 

 

Φτάνοντας εκεί, τον σκότωσε και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αλλά και της απόπειρας.

 

 

Οι κάτοικοι του χωριού είναι συγκλονισμένοι, καθώς περίοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς έσπευσαν στο σημείο και είδαν νεκρό τον συντοπίτη τους.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος έχει καταγωγή από κοντινό χωριό, τον Μεσόπυργο και γνωρίζει καλά την περιοχή, κάτι που δυσκολεύει το έργο των Αρχών. Σύμφωνα με το epiruspost, o φερόμενος ως δράστης ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά για ασήμαντη αφορμή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!