Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απολογείται σήμερα ο Πακιστανός για την δολοφονία της Νικολέτας-Μυστήριο με τις 4 ταυτότητες του

Το κατώφλι της ανακρίτριας αναμένεται να περάσει και σήμερα ο 22χρονος Πακιστανός, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα στο σπίτι της στο Περιστέρι, για να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Χθες ο 22χρονος βρέθηκε στο ανακριτικό γραφείο και ζήτησε 24ωρη προθεσμία προκειμένου ο δικηγόρος του να μελετήσει τα στοιχεία της δικογραφίας και να ετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή του έναντι του βαρύτατου κατηγορητηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πακιστανός ομολόγησε στους αστυνομικούς, που τον συνέλαβαν, ότι σκότωσε την 17χρονη μετά από καυγά.

Την ίδια στιγμή ο πατέρας της 17χρονος αποκάλυψε ότι ο Πακιστανός έστελνε απειλητικά μηνύματα στην κόρη του τόσο την ημέρα της δολοφονίας όσο και τις προηγούμενες ημέρες. Σύφμωνα με τον Σίμο Κερογλίδη η 17χρονη είχε ζητήσει από τον 22χρονο να χωρίσουν.

Είχε 4 ταυτότητες

Ο 22χρονος μετά την δολοφονία διέφυγε με τρένο στην Θεσσαλονίκη και τελικά συνελήφθη στα Σκόπια. Η αστυνομία ερευνά, σύμφωνα με πληροφορίες, ποιοι έδωσαν καταφύγιο και φυγάδευσαν στο εξωτερικό τον Πακιστανό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, ο 20χρονος δολοφόνος της Νικολέτας είχε στην κατοχή του τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες.

Στην πρώτη του ταυτότητα δηλώθηκε με το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης τις 23 Ιουλίου 2001. Στη δεύτερή του ταυτότητα τα στοιχεία του ειναι διαφορετικά, καθώς εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και δήλωσε ημερομηνία γέννησης 01/01/1999.

Στην τρίτη ταυτότητα επανέρχεται με το ονοματεπώνυμο της πρώτης, αλλάζει ωστόσο την ημερομηνία γέννησης σε 01/01/2001. Τέλος, στην τέταρτη δήλωσή του στις ελληνικές Αρχές διατήρησε το ίδιο ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και ημερομηνία γέννησης και άλλαξε μόνο το μητρώνυμο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!