Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Nέα προθεσμία πήρε ο 22χρονος Πακιστανός-Θα απολογηθεί την Τρίτη για την δολοφονία της Νικολέτας (βίντεο-εικόνες)

Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 22χρονος Πακιστανός προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη στον ανακριτή για την δολοφονία της 17χρονης συντρόφου του μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Ο 22χρονος μετήχθη το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και πέρασε το κατώφλι του 25ου Τακτικού Ανακριτή. Ο συνήγορος του ζήτησε νέα προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για την δικογραφία σε βάρος του 22χρονου και να ετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή του. 

Το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει ο 22χρονος περιλαμβάνει την δολοφονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Στη δικογραφία καταγράφονται όχι μόνο οι άγριες συνθήκες θανάτου του θύματος αλλά και κρίσιμα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί για τον χρόνο πριν και τον χρόνο μετά το έγκλημα σε βάρος της ανήλικης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης εκτίμησε ότι η δικαιοσύνη την Τρίτη μετά την απολογία του νεαρού θα αποφανθεί ότι θα πρέπει να κρατηθεί προσωρινά μέχρι την δίκη και το δικαστήριο θα τον τιμωρήσει με ισόβια κάθειρξη για τον θάνατο της 17χρονης.

«Δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής προς υπεράσπιση της κατηγορίας εναντίον του ανθρωπόμορφου τέρατος που στέρησε τη ζωή της Νικολέττας, της 17χρονης που δεν πρόλαβε να ζήσει καθόλου χαρές της ζωής, αλλά μόνο τις λύπες από 11 χρόνων που είχε τις περιπέτειες στην προσωπική της ζωή. Ο αντίδικος που είναι αυτεπάγγελτος δικηγόρος ζήτησε να λάβει προθεσμία εκτός της πρώτης η οποία ελήφθη πριν δυο ημέρες για την αυριανή μέρα προκειμένου να απολογηθεί ο πελάτης του. Πιστεύω ότι αύριο η δικαιοσύνη μετά την απολογία θα δείξει ότι η ποινή είναι πρώτον η προσωρινή κράτηση και έπειτα στο δικαστήριο η ισόβια για αυτόν τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή της Νικολέττα», είπε ο δικηγόρος της οικογένεια της 17χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της Νικολέτας προήλθε από ασφυξία καθώς ο δράστης τής έκλεισε τη μύτη και το στόμα. Το θύμα φαίνεται να πάλεψε σκληρά για τη ζωή του πριν ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός θανάτου.

Οι τελευταίες στιγμές της Νικολέτας ήταν τα περίπου τέσσερα με πέντε βασανιστικά, μαρτυρικά λεπτά, από τη στιγμή που ο δράστης της προκάλεσε ασφυξία, που η ανήλικη πάσχιζε να «κερδίσει» λίγο αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλλαβαν στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία, από όπου φαίνεται πως επεδίωκε να βρεθεί στην Κεντρική Ευρώπη μαζί με άλλους παράτυπους μετανάστες, ότι σκότωσε τη Νικολέτα μετά από καυγά που είχαν.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!