Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κοροναϊός: Πάνω από 70 παιδιά σε παιδιατρικά νοσοκομεία και κλινικές με σοβαρά συμπτώματα

 

 

Μεγάλη ανησυχία προκαλεί η ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο για τα παιδιά που νοσηλεύονται σε παιδιατρικά νοσοκομεία και παιδιατρικές κλινικές νοσοκομείων λόγω κοροναϊού.

 

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, πάνω από 70 είναι τα παιδιά που νοσηλεύονται με κοροναϊό πανελλαδικά, ενώ μόνο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης βρίσκονται 8 παιδιά, με αποτέλεσμα η παιδιατρική κλινική να είναι γεμάτη.

 

 

«Λόγω μη τήρησης των μέτρων προστασίας εφέτος το καλοκαίρι έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό νοσηλευόμενων παιδιών με κοροναϊό στα νοσοκομεία. Μεγαλύτερο από το χειμώνα παρ’ ότι λειτουργούσαν τα σχολεία.

 

Και βέβαια για να κρίνεται επιβεβλημένη η εισαγωγή των παιδιών σε νοσοκομείο εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα», τονίζει ο Μιχάλης Γιαννάκος.

 

Στη συνέχεια προσθέτει: «Σήμερα νοσηλεύονται 40 παιδιά στο Παίδων Αγίας Σοφίας, 11 παιδιά στο Αγλαΐα Κυριακού, 10 παιδιά στο Παίδων Πεντέλης και 5 παιδιά στο Καραμανδάνειο.

 

Επίσης, νοσηλεύονται με κοροναϊό πολλά παιδιά στις παιδιατρικές κλινικές νοσοκομείων.

 

Παράδειγμα, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης είναι γεμάτη η παιδιατρική κλινική στην οποία νοσηλεύονται 8 παιδάκια με κοροναϊό. Προσοχή οι γονείς. Τήρηση των μέτρων προστασίας. Καλύτερα μάσκα, τεστ, αποστάσεις παρά στον θάλαμο ενός παιδιατρικού νοσοκομείου».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!