Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Διαμάχη δικηγόρων για την «συγνώμη» του Θέμη Αδαμαντίδη μετά την επανασύνδεση με την Βαρβάρα Κίρκη

Μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους αποφάσισαν να δώσουν ο τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης και η σύντροφος του, Βαρβάρα Κίρκη. Ωστόσο η υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας θα εκδικαστεί κανονικά τον ερχόμενο Οκτώβριο καθώς το αδίκημα που βαρύνει τον τραγουδιστή διώκεται αυτεπάγγελτα.

Έτσι σήμερα ξέσπασε μία διαμάχη μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών για το εάν ο τραγουδιστής ζήτησε ή όχι συγνώμη από την σύντροφο του για τον ξυλοδαρμό. Ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο τραγουδιστής δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη «αφού ουδέν παράνομο διέπραξε».

«Πληροφορήθηκα κάποιες άκαιρες δηλώσεις του δικηγόρου της κυρίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν την κακοποίησε λεκτικά και σωματικά ο εντολέας μου Θέμης Αδαμαντίδης, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση, τόνισε ο Αλέξης Κούγιας και εξήγησε ότι η δίκη θα γίνει κανονικά.

Λίγες ώρες αργότερα ο συνήγορος της Βαρβάρας Κίρκη, Απόστολος Λύτρας απάντησε και επέμεινε ότι ο τραγουδιστής ζήτησε συγνώμη. «Ουδέποτε δήλωσα ότι δεν θα γίνει το δικαστήριο. Το συγκεκριμένο αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο κύριος Αδαμαντίδης δεν ανακαλείται. Μίλησα και με τους δυο και μου ανέφεραν ότι ο κύριος Αδαμαντίδης ζήτησε συγνώμη για την πράξη του. Τα υπόλοιπα που διάβασα στην ανακοίνωση του δικηγόρου του δεν ευσταθούν», είπε στο protothema.gr ο Απόστολος Λύτρας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!