Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποστόλης Τότσικας: «Τα παιδιά μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο»

Ο πρωταγωνιστής του Μπρούσκο και του Billy Elliot μιλά στο περιοδικό για το νέο ρόλο του, αυτόν του πατέρα, αλλά και για τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη

Ο Αποστόλης Τότσικας είναι το πρώτο εξώφυλλο του περιοδικού Down Town Κύπρου για τη νέα χρονιά! Ο συνδυασμός του ταλέντου, της πολύ καλής εξωτερικής του εμφάνισης, αλλά και της αυθεντικής καλοσύνης του απέναντι στους ανθρώπους που τον περιβάλλουν, αποδεικνύουν πως τίποτα δεν έγινε τυχαία στη ζωή για τον νέο αυτό πατέρα δύο υπέροχων παιδιών.

Ο πρωταγωνιστής του Μπρούσκο και του Billy Elliot μιλά στο περιοδικό για το νέο ρόλο του, αυτόν του πατέρα, αλλά και για τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη

Το πρότυπό σου στη ζωή είναι ο πατέρας σου;

Ναι. Ναι! Αυτός ήταν πάντα. Ο πατέρας μου με ενέπνευσε. Είναι αεικίνητος, δεν καθόταν με τίποτα, ψαχνόταν συχνά. Με επηρέασε πολύ, ειδικά η πρώτη ταινία που έκανε με τον Αγγελόπουλο. Πάντα ήθελα να αγγίξω το απλό και αληθινό παίξιμο του πατέρα μου… Αυτό με ιντρίγκαρε πολύ. Σκέψου ότι πήγαινα ακόμη και μόνος μου κινηματογράφο για να παρακολουθώ ταινίες και ενδόμυχα να μελετάω ό,τι έβλεπα, όταν οι φίλοι μου δεν ερχόντουσαν.

 

Υποχωρήσεις κάνεις στη δουλειά σου, ειδικά σήμερα που έχεις οικογένεια;

Μόνο αν ξέρω ότι θα με οδηγήσουν στο σωστό αποτέλεσμα. Όχι, δεν είμαι ιδιαίτερα υποχωρητικός. Όταν δεν πιστεύω κάτι, τότε δεν το κάνω! Πάντα συζητάω με τους άλλους κι έπειτα βλέπω τι θα κάνω. Κοίτα, σήμερα, είτε έχεις παιδιά είτε όχι, τα πράγματα στον χώρο μας, είναι ούτως ή άλλως πολύ δύσκολα. Σημασία όμως έχει να εξελιχθούμε, είτε οι συνθήκες είναι καλές είτε όχι. Απλά φοβάμαι μήπως οι επόμενες γενιές μείνουν μόνο στην εικόνα και ο λόγος πάει περίπατο…

 

Μιας που μιλάς για εξέλιξη, θυμάμαι που μου είχες πει παλιά ότι η σύζυγός σου, η Ρούλα Ρέβη, σε εξέλιξε ως άνθρωπο…

Πολύ! Πάρα πολύ…

 

Δηλαδή; Προηγουμένως ήσουν «κακό παιδί»;

Κακό παιδί δεν ήμουν. Σίγουρα όχι. Πάντα ήμουν ευγενής -θέλω να πιστεύω και καλός άνθρωπος- χαμηλών τόνων. Απλά ήμουν κάπως χύμα… Ως άνθρωπος ήμουν χύμα. Ό,τι να ‘ναι ήμουν τότε στη ζωή μου (γελάει). Στη δουλειά μου, όμως, ήμουν πάντοτε οργανωμένος.

 

Σε τι βαθμό άλλαξε τη ζωή σου, ο ερχομός των παιδιών σου;

Πάρα πολύ. Άλλος είσαι πριν και άλλος μετά. Αλλάζουν οι προτεραιότητες! Βάζεις τη ζωή σου στην άκρη όταν γίνεσαι πατέρας, γιατί και τα παιδιά ακόμα είναι ένα μάθημα που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Τα παιδιά μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

 

Γέμισες φοβίες για τα παιδιά σου από τότε που ήρθαν στον κόσμο, όπως συνήθως συμβαίνει με τους νέους γονείς;

Δεν μπορώ να το πω σίγουρα αυτό. Αλλά σίγουρα δεν θα ήθελα να έρθουν σε επαφή με τον κίνδυνο. Ποτέ όμως! Είμαι λίγο σε συναγερμό όταν βγαίνουμε βόλτες, είμαι «πρωτόγονος» στα συναισθήματά μου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!