Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Πάλεψε με τον δράστη-Της έκλεισε μύτη και στόμα (εικόνες)

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει τον Πακιστανό σύντροφο της 17χρονης, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας protothema.gr, πριν τον θάνατο του κοριτσιού είχε προηγηθεί ένας καυγάς με τον σύντροφο της, ο οποίος φέρεται να μάζεψε ρούχα και προσωπικά αντικείμενα και να εξαφανίστηκε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής διενήργησε τη νεκροψία στο σώμα της 17χρονης και βρήκε  μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά, στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι ο δράστης έβαλε το χέρι στο πρόσωπο του κοριτσιού και πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της μέχρι να πεθάνει.

Στο δεξί χέρι της 17χρονης βρέθηκαν εκχυμώσεις και αυτό υποδεικνύει ότι πιθανότατα το κορίτσι πάλεψε με τον δολοφόνο προκειμένου να κρατηθεί στην ζωή. Στο σπίτι δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης και ο νεαρός Πακιστανός είχε κλειδιά για το διαμέρισμα. 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!