Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Περιστέρι: Εξετάζεται το σενάριο της δολοφονίας της 17χρονης-Ανθρωποκυνηγητό για τον Πακιστανό σύντροφο της

Τα στοιχεία που θα ξεκλειδώσουν την υπόθεση του θανάτου της 17χρονης στο Περιστέρι αναζητά η αστυνομία.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή και ημίγυμνη στο κρεβάτι της, με κατεβασμένη τη φόρμα της και το σώμα της είχε μώλωπες. Την 17χρονη εντόπισαν η μητέρα και η αδερφή της μέσα στο σπίτι τους επί της οδού Αραχώβης και ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης του σπιτιού και εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο θάνατος να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας iefimerida.gr, ο ιατροδικαστής εκτίμησε αρχικά ότι η 17χρονη δεν έβαλε τέλος η ίδια στην ζωή της. Ωστόσο ακόμη δεν είναι ξεκάθαρη η αιτία θανάτου της και περισσότερες απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Η έρευνα της αστυνομίας έχει στραφεί στον Πακιστανό σύντροφο της 17χρονης. Αρχικά είχε αναφερθεί ότι ήταν σύντροφος της μητέρας της ανήλικης. Ωστόσο στην πορεία ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με τον οποίο η 17χρονη είχε σχέση τους τελευταίους μήνες. Το τελευταίο διάστημα ο Πακιστανός διέμενε στο σπίτι της ανήλικης παρά την θέληση της μητέρας της και υπήρχαν συχνοί καυγάδες.

Μέχρι στιγμής ο σύντροφος της 17χρονης παραμένει άφαντος. Φέρεται να μάζεψε κάποια ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του και να έφυγε από την Αθήνα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!