Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Summer in the city: Αυτές είναι οι οι top πισίνες σε απόσταση αναπνοής απ’ το σπίτι σου (εικόνες)

Ντονατέλα Αδάμου

Summer in the city. Πού θα δροσιστούμε; Δεν χρειάζεται να τρέχουμε μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου για κολύμπι σε παραλία με Γαλάζια Σημαία! Από την άλλη, έχουμε και πισίνες, με όλο το “πακέτο” που περιλαμβάνει το (αγαπημένο, δεκαετίες τώρα) μότο-κλισέ “cool by the pool”. Ποιες είναι οι κορυφαίες αθηναϊκές, ποιο το κόστος εισόδου και οι παροχές; Εμείς πήγαμε, τεστάραμε services, και, ιδού η Αθήνα, ιδού και οι super πρωτευουσιάνικες επιλογές για μπλουμ!

 

 

Κλείνουμε με τις τρεις πλαζ του Grand Resost Lagonissi κι έπονται οι πραγματικά κοντινές στην Αθήνα, σε απόσταση αναπνοής εκατομμυρίων από το σπίτι τους:  Ο Αστέρας Βουλιαγμένης, η Α’ πλαζ του ΕΟΤ Βούλας, η Βουλιαγμένη, όπως και οι παραλίες της Γλυφάδας Α’ και Β’ έχουν αποσπάσει Γαλάζια Σημαία. Αν, πάλι, θέλουμε να εντάξουμε και τον Αργοσαρωνικό, καθώς στην ουσία αποτελεί κομμάτι της Αττικής, το “μενού” περιλαμβάνει την Αγία Μαρίνα στην Αίγνα και το Ασκέλι/Νέα Αίγλη στον Πόρο.

Οι top πισίνες στην Αθήνα 

 

Fresh

Aνάμεσα στο Μετρό της Ομόνοιας και του Πανεπιστημίου, δυο βήματα από την Πλάκα, στον 9o όροφο του ξενοδοχείου Fresh, θα νιώσετε λες και βουτάτε στον… Παρθενώνα – που λέει ο λογος. Ωράριο: 10:00-19:00, Τιμές: Καθημερινά 25€ ανά άτομο, 20€ μετά τις 17:00, 30€ τα Σαββατοκύριακα.

 

Mavili Beach

 

Ένας αναπάντεχος, μινιόν παράδεισος στο κέντρο της Αθήνας είναι η πισίνα του ξενοδοχείου Alexandros στην πλατεία Μαβίλη. Εκεί έχεις την εντύπωση πως είσαι στις Κυκλάδες κι ας γίνεται πανζουρλισμός μερικά μέτρα παραπέρα.  Ωράριο: 10:30-19:00, Τιμές: Καθημερινά 30€ ανά άτομο, 40€ τα Σαββατοκύριακα. Δωρεάν για παιδιά έως τριών ετών, μισή τιμή για ηλικίες 4 έως 13.

St. George Lycabettus Boutique Hotel

 

Στον Λυκαβηττό, πνιγμένο στο πράσινο, σου δίνει την αίσθηση πως είσαι δίπλα στο δάσος, ενώ η θέα  είναι το κάτι άλλο! Ωράριο:10:00-20:00, Τιμές: Καθημερινές 25€ στο ένα άτομο και 43€ στα δύο. Τα Σαββατοκύριακα 33€ στο ένα άτομο και 53€ στα δύο. Μισή τιμή για παιδιά έως 12 ετών.

Divani Caravel 

 

To ηλιοβασίλεμα στο Divani είναι όνειρο, ενώ η απόσταση από το κέντρο είναι μηδαμινή. Μια όαση στην τσιμεντούπολη, που δεν αφήσεις να σε αφήσει. Ωράριο: 10:00-20:00. Τιμές: Καθημερινά 30€ ανά άτομο, 40€ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Δωρεάν για μωρά μέχρι δύο ετών.

Semiramis 

 

Για τους λάτρεις της pop -σε κάθε της έκφανση- και με τηβ σφραγίδα του διακεκριμένου αρχιτέκοντα Δάκη Ιωάννου και του ντιζάινερ Καρίμ Ρασίντ ο ξενοδοχείο Semiramis στην Κηφισιά, εξιτάρει. Το δε σκηνικό, “απογειώνει” την ψυχολογία. Ωράριο: 11:00-19:00, Τιμές: Καθημερινά 30€ ανά άτομο, 40€ τα Σαββατοκύριακα. Δωρεάν για παιδιά μέχρι τριών ετών και μισή τιμή από τριών και πάνω. Στην τιμή περιλαμβάνονται πετσέτα και καφές ή αναψυκτικό.

Balux Seaside  

 

Άλλο ένα μέρος που τα έχει όλα: από βουτιές στην πισίνα -γιατί όχι και στη θάλασσα- μέχρι φαγητό και ποτό για πραγματικό άρωμα καλοκαιριού. Από τα κοκτέιλ μέχρι τα ιδιαίτερα πιάτα με τις διεθνείς γεύσεις, το Balux ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς.

Margi Hotel στη Βουλιαγμένη

Στο Margi (σ.σ. και φωτό cover), νιώθεις ότι είσαι σε νησί, απολαμβάνεις την ατμόσφαιρα και το χαίρεσαι στο all day resto. Ωράριο: 10:00-19:00, Τιμές: Καθημερινά 30€ ανά άτομο, 45€ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Μισή τιμή για παιδιά δύο έως 12 ετών. Για τις καμπάνες (μόνο με κράτηση): Καθημερινά 100€, δύο άτομα, 150€ στα δύο άτομα τα Σαββατοκύριακα.

Acqua e Sole  

 


Όχι μία αλλά δύο πισίνες, και μάλιστα μεγάλες, που δεν θα τις χορταίνετε. Στον πολυχώρο  του Αλίμου, που λατρεύουν τα παιδάκια, θα νιώσετε και απολύτως ασφαλείς αφού, οι ναυαγοσώστες έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα. Ωράριο:  9:00 π.μ.-  μέχρι τη δύση του ήλιου. Τιμή: 7€ για όποιον κολυμπήσει (Απαγορεύεται το κολύμπι για μωρά μέχρι τριών ετών).

Πισίνα Μαρίνα Ζέας 

 

Εκλεκτό σνακ ή γεύμα, μεγάλη γκάμα κρασιών, με φόντο τον λατρεμένο Πειραιά και θέα τις θαλημαγούς που είναι αγκυροβολημένοι στη Μαρίνα Ζέας. Η Πισίνα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και βέβαια ενδείκνυται και για να βγείτε το βράδυ και να χορέψετε και να φάτε μέχρι πολύ αργά. Ωράριο: 10:00 π.μ.-18:00 μ.μ.. Τιμές: 15€, μαζί με ξαπλώστρα και καφέ ή αναψυκτικό. Η είσοδος αφορά όσους είναι άνω των 16 ετών, με ταυτότητα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!