Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: 59χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα του

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το νέο έγκλημα που αποκαλύφθηκε στο Ξηροχώρι της Θεσσαλονίκης με θύμα μία 84χρονη και δράστη τον 59χρονο γιο της.

Ο δεύτερος γιος του θύματος εντόπισε την σορό της 84χρονης, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα όρασης και κινητικότητας, μέσα στο σπίτι της και ενημέρωσε την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ιστοσελίδων, οι αστυνομικοί αναζήτησαν ως ύποπτο τον 59χρονο γιο του θύματος, ο οποίος ζούσε μαζί με την μητέρα του στην μονοκατοικία στο δήμο Χαλκηδόνος.

Τελικά μετά την προσαγωγή του ο 59χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας, ομολόγησε την ανθρωποκτονία και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα η 84χρονη έφερε θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, όπως επίσης στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα αλλά και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι προηγήθηκε του εγκλήματος. Αυτό που προκύπτει είναι ότι ο δράστης κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα με τα χέρια του και τη χρήση κάποιου αντικειμένου.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!