Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτός είναι ο 22χρονος Βρετανός που διαμελίστηκε στα Σπάτα-Προσπαθούσε να βγάλει σέλφι; (εικόνες)

Το όνομα και τις φωτογραφίες του 22χρονου Βρετανού που έχασε την ζωή του χθες στα Σπάτα όταν χτυπήθηκε από τον έλικα του ελικοπτέρου Bell 407 έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Πρόκειται για τον Τζακ Φέντον, ο οποίος ανήκε σε εύπορη οικογένεια της Βρετανίας και βρισκόταν στην Μύκονο για διακοπές. Η εφημερίδα αναφέρεται στις πληροφορίες του Open ότι ο 22χρονος «μιλούσε στο τηλέφωνο και προσπαθούσε να τραβήξει μία σέλφι όταν συνέβη το ατύχημα».

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 22χρονος φοιτούσε στο  Oxford Brookes και είχε τελειώσει το σχολείο στο  Sutton Valence, το οποίο στοιχίζει 36.000 βρετανικές λίρες ετησίως. Ο πατέρας του Τζακ Φέντον, Μιγκέλ είναι επικεφαλής μάρκετινγκ και πωλήσεων στο πάρκο «Hop Farm», το οποίο είναι γνωστή τουριστική ατραξιόν στο Κεντ της Βρετανίας.

«Αυτό είναι ένα προσωπικό θέμα και δεν έχει να κάνει με την επιχείρηση. Δεν έχουμε κανένα σχόλιο», είπε στην εφημερίδα  εκπρόσωπος του πάρκου.

Παρόντες στο δυστύχημα ήταν και τρεις φίλοι του 22χρονου, οι οποίοι έδωσαν καταθέσεις στις αστυνομικές αρχές πριν αναχωρήσουν για την Βρετανία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!