Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γόνος πλούσιας οικογένειας της Βρετανίας ο 22χρονος που διαμελίστηκε-Τι εξετάζουν οι αρχές

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τραγικό δυστύχημα που έγινε χθες στα Σπάτα, όταν ένας 22χρονος από την Βρετανία διαμελίστηκε από τον έλικα ελικοπτέρου.

Ο 22χρονος Βρετανός βρισκόταν στην χώρα μας για διακοπές και επέβαινε στο ελικόπτερο μαζί με την αδερφή του. Σε ένα δεύτερο ελικόπτερο ακολουθούσαν οι γονείς των δύο παιδιών, που είναι από τις πιο πλούσιες οικογένειες στην Βρετανία.

Σύμφωνα την βρετανική εφημερίδα The Sun, η οικογένεια είχε νοικιάσει δύο ιδιωτικά ελικόπτερα προκειμένου να ταξιδέψει από τη Μύκονο, όπου έκαναν διακοπές, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα προκειμένου να τους παραλάβει το ιδιωτικό τους τζετ για να τους μεταφέρει στην Βρετανία.

Μάρτυρες δήλωσαν στην εφημερίδα The Sun ότι λιμουζίνες περίμεναν στο ελικοδρόμιο των Σπάτων, έτοιμες να τους μεταφέρουν στο τζετ τους που είχε σταθμεύσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. 

Ωστόσο για άγνωστο λόγο ο 22χρονος βγήκε από το ελικόπτερο την στιγμή που ήταν ακόμη σε λειτουργία ο έλικας. Το δεύτερο ελικόπτερο, με τους γονείς του 22χρονου Βρετανού, ακολουθούσε και δεν είχε ακόμη προσγειωθεί όταν σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα. Οι δύο χειριστές επικοινώνησαν μετά το δραματικό περιστατικό και ο πιλότος του δεύτερου ελικοπτέρου ζήτησε και έλαβε άδεια να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο του «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου οι γονείς να μην έρθουν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. 

Σημειώνεται ότι η ταυτότητα της οικογένειας δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά σύμφωνα με την Sun πρόκειται για «σούπερ πλούσια οικογένεια» και μέλη του βρετανικού jet set. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ενημέρωσης, η οικογένεια από τη Βρετανία φέρεται να έδωσε ένα ποσό κοντά στα 17.000 ευρώ προκειμένου να νοικιάσει τα ελικόπτερα.

Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τρία άτομα συνελήφθησαν για το δυστύχημα, ανάμεσα τους ο πιλότος του ελικοπτέρου και δύο τεχνικοί εδάφους του ελικοδρομίου στα Σπάτα. Οι αρχές εξετάζουν εάν τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Συγκεκριμένα ψάχνουν εάν ο πιλότος ήταν αυτός που ενημέρωσε τα δύο αδέρφια να αποβιβαστούν ή εάν ο 21χρονος άνοιξε την πόρτα και βγήκε μόνος του από το ελικόπτερο πριν σταματήσει ο έλικας.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!