Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νεκρή βρέθηκε η γνωστή επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου-Τι εξετάζουν οι αρχές (εικόνες)

Σοκ έχει προκαλέσει στο Αίγιο η είδηση του θανάτου της Μαρίτας Αγγελοπούλου, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, σήμερα το πρωί, από πρόσωπα της οκογένειάς της.

Τα αίτια του θανάτου της γνωστής επιχειρηματία διερευνώνται. Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι της μόλις ειδοποιήθηκαν από το συγγενικό της περιβάλλον. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις που μεταδίδει η εφημερίδα «Πελοπόννησος»η 43χρονη επιχειρηματίας είναι πιθανό να πέθανε αιφνίδια από παθολογικά αίτια. Ωστόσο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ποια ήταν

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην κοινωνία του Αιγίου αλλά και στην Πάτρα, καθώς επρόκειτο για μία ενεργή επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης.Υπήρξε παρουσιάστρια, κριτής στα καλλιστεία με δική της διαδικτυακή εκπομπή, ενεργή στα social media και ιδιοκτήτρια του διάσημου παραλιακού καταστήματος Ανώνυμο στο Λόγγο.

Μάλιστα τον Φεβρουάριο του 2011 η Μαρίτα Αγγελοπούλου είχε χάσει τον πατέρα της, Άγγελο Αγγελόπουλο. Ο καθηγητής Μαθηματικών και ιδιοκτήτης φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης έπεσε νεκρός από τα πυρά δραστών έξω από το σπίτι του στο Αίγιο καθώς επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο. Οι δράστες είχαν ομολογήσει ότι σκότωσαν τον πατέρα της 43χρονης κατ΄εντολή και επί πληρωμή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!