Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ποιος είναι ο άνθρωπος με τη βερμούδα και τις παντόφλες στο Προεδρικό Μέγαρο-Τι λέει για την εμφάνιση του (εικόνα)

Τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας μαγνήτισε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου για την 48η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας ένας κύριος που φορούσε βερμούδα, «χαλαρό» καλοκαιρινό πουκάμισο και σαγιονάρες.

Πολλοί έκαναν λόγο για «καλεσμένο», άλλοι τον μπέρδεψαν με γνωστό δημοσιογράφο, ωστόσο τα parapolitika.gr ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του και δίνουν τη λύση στο γρίφο.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Στρατάκη, μουσικό της ΕΡΤ, ο οποίος προχώρησε σε ορισμένες διευκρινήσεις μέσω του λογαριασμού του στο facebook. Μάλιστα, τα parapolitika.gr έχουν στην κατοχή τους και παρουσιάζουν τη φωτογραφία με την ενδυμασία του μουσικού κατά τη διάρκεια τη εκδήλωσης. Δείτε την φωτογραφία εδώ

Τι έγραψε ο Ιωάννης Στρατάκης στο Facebook:

«Να που μετά από σχεδόν 50 χρόνια ὑπηρέτης τῆς τέχνης ἔγινα διάσχημος για μια παντόφλα.

Εἶδες που τελικά κανείς δεν γνωρίζει την τύχη του!

Για τα ψιλά γράμματα:
1) Δεν ὑπῆρξα προσκελκλημένος στην ἑορτή τῆς ἀποκαταστάσεως
2) Ἦλθα πράγματι ἀπό την παραλία ἀπ’ εὐθείας στην (ἐργολαβική) ἐργασία μου, με οδικό ταξίδι 1,5 ὥρας μέσα στην ντάλα για να είμαι στην ὥρα μου
3) Δεν φόραγα το (κατά τα ἄλλα ὄμορφο) κοστούμι ἐργασίας διότι εἶναι ἀπό χονδρό χειμερινό ὑφασμα και κοντά στα 60 μου δεν αντέχω και πολύ την ζέστη και την υγρασία. Ἄλλωστε ἂν το φόραγα από πριν ίσως να τσαλακωνόταν από τον ἱδρῶτα.
4) Ὅταν φθάσαμε δεν είχει κανείς σκεφθεῖ ὅτι μπορεῖ να διψᾶμε. Μετά από ὥρα ἔφεραν νερό Δυστυχῶς το ἐναπόθεσαν στην νοτιοανατολική πλευρά τοῦ κήπου, ἴσως 1+ χιλιόμετρο μακρυά από τα καμαρίνια τῶν «ἐργατῶν». Ἐκείνη την πορεία προς το νερό κατέγραψε ὁ φακός, ὥρα που ο κόσμος -πλήν ἐλαχίστων- δεν εἶχα ἀκόμη δεχθεῖ ἐπισκέπτες. Θα ἔβγαινα να ἀγοράσω νεράκι ἀπ’ ἔξω, ἀλλά για λόγους ἀσφαλείας τα ΑΔΤ μας κρατοῦσε ἡ ἀσφάλεια εἰσόδου, ἄρα δεν μποροῦσα οὔτε να βγῶ οὔτε να ξαναμπῶ.
5) Σήμερα το πρωϊ διαπίστωσα πως μοιάζω με γνωστό δημοσιογράφο-συντάκτη ἐπίσης γνωστῆς ἐφημερίδας, που ὁ ἄνθρωπος βρῆκε τον μπελά του (ἐκτός το δικό μου σοκ)
6) Λυποῦμαι που ἔγινα ἀφορμή για τόση ταραχή, δικαιολογημένη μερικῶς εάν κανείς δεν γνωρίζη πως η φωτογραφία ἐλήφθη ἀρκετά πριν την ἔναρξι τῆς ἐκδηλώσεως.
7) Λυποῦμαι ἐπίσης που έγινα αφρομή να χυθή τόσο λεκτικό δηλητήριο στο διαδίκτυο.

Μην ἀνησυχῇτε ὅμως, τα κοστούμια μου εἶναι ὑπεράριθμα και δεν ὁδηγεῖς με λουστρίνια, ἀλλα τα φέρνεις μαζί και ντύνεσαι ὅταν πρέπει ὅπως πρέπει.

Ἄ! και κάτι ἄλλο, την Δημοκρατία δεν την κάνουν τα ροῦχα. Ρωτῆστε τον Κλεισθένη και τον Περικλῆ για το ποιά μάρκα κοστούμια προτιμοῦσαν. Ἐγώ είμαι από κοντά με την σαγιονάρα… Και ὄχι, δεν πῆγα να κάνω κάποια πολιτική δήλωσι ἢ πρότασι. Εἶμαι μικρός και ἱκανοποιημένος».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!