Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ναύπακτος: Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο 26χρονης αστυνομικού-Η νεκροψία θα καθορίσει τα αίτια

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στην Ναύπακτο μετά τον  ξαφνικό χαμό της 26χρονης αστυνομικού, η οποία υπηρετούσε σε Αστυνομικό Τμήμα στα νότια προάστια της Αττικής.

Η κοπέλα, που ήταν κόρη αξιωματικού της αστυνομίας από την Ναύπακτο, αισθάνθηκε την περασμένη Τρίτη μία ξαφνική αδιαθεσία. Ενημέρωσε τον συνάδελφο της, με τον οποίο βρισκόταν σε περιπολία. Έτσι μπήκαν στο περιπολικό αλλά η κοπέλα λιποθύμησε. Ο συνάδελφος της την μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα χωρίς να έχει σφυγμό.

Οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για τουλάχιστον μια ώρα εφαρμόζοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) προκειμένου να την επαναφέρουν στη ζωή. Ωστόσο οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα. Τα ακριβή αίτια του αιφνίδιου θανάτου της 26χρονης αναμένεται να καθορίσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συγγενείς της είναι συντετριμμένοι από τον πρόωρο χαμό της. Η εξόδιος ακολουθία αναμένεται να ψαλεί σήμερα το απόγευμα στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Ναυπάκτου.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια μιας νέας 26χρονης κοπέλας, θυγατέρας του εξαιρετικού φιλου και συμπολίτη μας Γιάννη Κανέλλου από την Κόφτρα Αναλήψεως, που έφυγε αιφνίδια από την ζωή. Κουράγιο να δώσει ο Θεός στην οικογένεια. Καλό παράδεισο στην όμορφη ΧΑΡΟΥΛΑ», έγραψε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κωνσταντάρας

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!