Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κόρινθος: Πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με οδηγό έναν 15χρονο-Ούρλιαζε όταν έμαθε τον θάνατο της αδερφής του

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κόρινθος, καθώς δύο παιδιά, ένα αγόρι 16 ετών και ένα κορίτσι 18, έχασαν τη ζωή τους σήμερα τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως, στο Σπαθοβούνι.

Το δυστύχημα έγινε στο 95ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κορίνθου – Τρίπολης –στο ύψος του Σπαθοβουνίου, όταν ο 15χρονος οδηγός έκανε λάθος και προσπέρασε την έξοδο. Τότε αποφάσισε να κάνει όπισθεν αν και κινούνταν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας- ώστε να μπορέσει να βγει από την έξοδο και να συνεχίσει στον προορισμό του.

Ο 15χρονος δεν είδε ότι ακολουθούσε άλλο όχημα, ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα τα δύο ΙΧ να συγκρουστούν με σφοδρότητα. Στο αυτοκίνητο μαζί με τον 15χρονο επέβαινε η 18χρονη αδερφή του και ένας 16χρονος που βρίσκονταν στα πίσω καθίσματα και έχασαν την ζωή τους. Στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ένας 18χρονος που τραυματίστηκε στη μέση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Το δεύτερο αυτοκίνητο στο τροχαίο οδηγού ένας 69χρονος Βρετανός που τραυματίστηκε ελαφρά.

Ωστόσο ο 15χρονος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλά κατάγματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Ο ανήλικος δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή και η οικογένεια του έκανε έκκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να βρεθεί αίμα για να μπει στο χειρουργείο.

«Ούρλιαζε όταν έμαθε για την αδερφή του»

Η θεία των παιδιών ανέφερε ότι ο 15χρονος είχε πάρει κρυφά τα κλειδιά από τους γονείς του. «Είχε κρύψει ο πατέρας του το κλειδί, αλλά βρήκαν τα παιδιά το δεύτερο κλειδί και έφυγαν τα παιδιά 02:30 τη νύχτα. Δεν ήξεραν τίποτα οι γονείς. Το είχε ξανακάνει μια φορά ο 15χρονος να πάρει τα κλειδιά κρυφά, οι γονείς έκρυβαν τα κλειδιά», ανέφερε στο Star η θεία.

Και συνέχισε: «Τα παιδιά δεν είχαν πιει. Ο δρόμος έχει ένα σημείο που την «πατάνε» όλοι, αν δε στρίψεις σωστά μετά φτάνεις Τρίπολη για να γυρίσεις πίσω. Ήταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν αλλά έγινε το τροχαίο».

«Έμαθε ότι πέθανε η αδερφή του και ούρλιαζε. Του το είπε η μαμά του. Τι να πρωτοκρατήσει κρυφό. Το άλλο παιδί που πέθανε ήταν γείτονας, φίλος. Η Αναστασία (η αδερφή) έφυγε ακαριαία, τα παιδιά που πέθαναν κάθονται πίσω και πέθαναν αμέσως», τόνισε η θεία των παιδιών.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!