Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κακοκαιρία στην Θάσο: Παραλίγο τραγωδία με οδηγό που έπεσε σε γκρεμό- Πλημμύρισαν δρόμοι, παρασύρθηκαν αυτοκίνητα (εικόνες)

Η κακοκαιρία έπληξε χθες το βράδυ το νησί της Θάσου και την περιοχή των Λειμεναρίων. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Πρωινή», τα ξημερώματα του Σαββάτου υπερχείλησε ρέμα με αποτέλεσμα του να παρασύρουν αυτοκίνητα στη θάλασσα και να βουλιάξουν τους γύρω δρόμους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kavalnews.gr, οι κάτοικοι προσπαθούσαν από αργά το βράδυ του Σαββάτου να διασώσουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους από την μανία της καταιγίδας. Δρόμοι έκλεισαν στην Αστρίδα και στις Μαριές από φερτά υλικά, τα οποία παρέσυραν τα νερά της βροχής.

Παράλληλα πλημμύρισε και ένα σούπερ μάρκετ και οι άνδρες της Πυροσβεστικής δέχθηκαν «βροχή» κλήσεων για απάντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα.

Επιπλέον ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και βρέθηκε να γκρέμεται στον γκρεμό στην στροφή του Κεφαλά. Η πυροσβεστική ενημερώθηκε άμεσα και οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν με συρματόσχοινα τον οδηγό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!