Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκ σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη: Δύο ηλικιωμένες δολοφονήθηκαν άγρια από τους γιους τους-Το χρονικό των εγκλημάτων

Συγκλονίζουν οι δύο δολοφονίες σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη με θύματα μία 67χρονη και μία 79χρονη γυναίκα και δράστες τους γιους τους.

Στην Κρήτη τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν ένοικοι της πολυκατοικίας άκουσαν την 67χρονη να ζητάει βοήθεια και κάλεσαν τις αρχές. Όπως γράφε ιτο ekriti.gr, περιπολικό έσπευσε στην περιοχή και χτύπησε την πόρτα του σπιτιού. Το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν αποτρόπαιο.

Η 67χρονη γυναίκα κείτονταν στο πάτωμα, μέσα στα αίματα, με χτυπήματα σε όλο της το σώμα, ενώ ο 42χρονος γιος της επίσης μέσα στα αίματα κοιτούσε αποσβολωμένος. Ο άνδρας φέρεται να την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου με ένα καδρόνι.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά οι διασώστες δεν πρόλαβαν να προσφέρουν στην ηλικιωμένη τις πρώτες βοήθειες καθώς είχε ήδη «φύγει» από την ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος δράστης αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπήρξε καβγάς μεταξύ μάνας και γιου, για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί. Η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε και ο 42χρονος άρπαξε ένα καδρόνι, καταφέρνοντάς της χτυπήματα στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα. Μάνα και γιος δεν ζούσαν μαζί.

Θεσσαλονίκη: 79χρονη βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στην μπανιέρα της

Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη με τη δολοφονία μίας 79χρονης, με φερόμενο ως δράστη τον 50χρονο γιο της. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στη μπανιέρα του σπιτιού της από τον δεύτερο γιο της.

Μία γυναίκα ηλικίας 79 ετών βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Η άτυχη 79χρονη βρέθηκε στη μπανιέρα του σπιτιού της σε προχωρημένη σήψη, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να τη σκότωσε ο 50χρονος γιος της, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 50χρονος με εντολή Εισαγγελέα οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο και στα πρώτα του λόγια ανέφερε πως δεν θυμάται τίποτα, τί έκανε και πώς το έκανε. Μητέρα και γιος ζούσαν στο ίδιο σπίτι, και την 79χρονη βρήκε το πρωί τη Τρίτης ο δεύτερος γιος της οικογένειας. Υπολογίζεται πως η δολοφονία έγινε πριν από περίπου 5 μέρες. Πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα δολοφονήθηκε με πολλές μαχαιριές στον λαιμό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!