Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

ΛΕΞ: Ποιος είναι ο άγνωστος ράπερ που αποθεώθηκε στο γήπεδο του Πανιωνίου από 25.000 θεατές (βίντεο-εικόνες)

Όταν άρχισαν να δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο από την συναυλία του ΛΕΞ στο γήπεδο του Πανιωνίου το βράδυ της Κυριακής αρκετοί απόρησαν. Ποιος ήταν ο άγνωστος ράπερ από την Θεσσαλονίκη που έκανε το γήπεδο κόκκινο από τα καπνογόνα, την σκηνή σχεδόν να μην φαίνεται και τους 25.000 θεατές να παραληρούν;

Ο ΛΕΞ δεν είναι γνωστός στο ευρύτερο κοινό καθώς αποφεύγει τις συνεντεύξεις και δεν θέλει να διαφημίζεται ή να εμπορευματοποιεί την δουλειά του. Ωστόσο η δυναμική της συναυλίας φάνηκε από την ημέρα που ανακοινώθηκε η εμφάνιση του στην Αθήνα. Αρχικά είχε επιλεγεί το Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας και μετά τα συνεχόμενα sold out η συναυλία μεταφέρθηκε στο γήπεδο του Πανιωνίου.

Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν τα μουσικά πράγματα στην χώρα μας, ο ΛΕΞ το βράδυ της Κυριακής έγραψε ιστορία στην ελληνική μουσική και την χιπ χοπ σκηνή.

Ο ΛΕΞ ή κατά κόσμον Αλέξης Λαναράς έχει γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο του 1984. Ξεκίνησε ως γκραφιτάς και από το 1999 ξεκίνησε την ενασχόληση του με την μουσική και το συγκρότημα Βόρεια Αστέρια. Το 2010 ξεκίνησε την σόλο καριέρα του με τον δίσκο «Ταπεινοί και Πεινασμένοι».

Οι στίχοι του μιλούν για την οικονομική κρίση, τα ναρκωτικά, τις μικροπαραβατικότητες και τις δυσκολίες όσων είναι νέοι σήμερα στην Ελλάδα. Οι φανατικοί θαυμαστές του υποστηρίζουν ότι δεν έχει καμία σχέση με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες της τραπ και της ραπ που μιλούν στους στίχους τους με θαυμασμό για την σκληρή βία, τα όπλα και τα ναρκωτικά.

Τον Απρίλιο του 2019 το τραγούδι του «Τίποτα στον κόσμο» δημοσιεύθηκε στο YouTube συνοδευόμενο από ένα βίντεο κλιπ. Μέσα σε λίγη ώρα το χιπ χοπ κομμάτι εκθρόνισε το τραγούδι Sirens της Φουρέιρα με τον Snoop Dogg από την πρώτη θέση των τάσεων στο YouTube.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!