Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης -Τι υποστηρίζει για το βίντεο με τον ξυλοδαρμό

Στο  Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έφτασε νωρίς το μεσημέρι ο τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης που συνοδευόταν από τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης σε βάρος της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.

Νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις κατηγορίες σε βάρος του εντολέως του και αμφισβήτησε ότι πρόκειται για τον Θέμη Αδανατίδη στο βίντεο που δείχνει τον ξυλοδαρμό της Βαρβάρας Κίρκη.

«Όσον αφορά σε αυτή την υπόθεση, εμφανίστηκε ένα βίντεο το οποίο δείχνει κάποιον, που δεν φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του, να εκτοξεύει μία κλωτσιά, κοιτάξτε το περιεχόμενο του βίντεο και μετά την κατάθεση της κυρίας. Η κυρία ισχυρίστηκε ότι ο Αδαμαντίδης της τράβηξε τα μαλλιά πρώτα, μετά την χαστούκισε κατ’ επανάληψη και μετά την κλώτσησε. Στο βίντεο αποδεικνύεται ότι δεν είναι ο Αδαμαντίδης γιατί ούτε τα μαλλιά της τραβάει, ούτε χαστούκια φαίνονται, ούτε κλωτσιές, μάλιστα η κυρία έφυγε αγέρωχη και τον ειρωνεύεται. Είναι καλό να δημιουργούνται εντυπώσεις, ο Αδαμαντίδης είναι ένα πρόσωπο που προκαλεί εντυπώσεις είτε θετικές είτε αρνητικές», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!