Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σέρρες: Γονείς κλείδωσαν στο αυτοκίνητο τα 4 παιδιά τους για να φάνε σουβλάκια-Τα έβγαλαν λιπόθυμα οι αστυνομικοί

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο των Σερρών. Ένα ζευγάρι Βούλγαρων 56 και 46 χρόνων είχαν έρθει στην Ελλάδα για μπάνιο στις κοντινές παραλίες και θα επέστρεφαν στην πατρίδα τους.

Πριν το ταξίδι κλείδωσαν τα τέσσερα παιδιά τους που κοιμόταν εκείνη την ώρα, ηλικίας από δύο έως οκτώ ετών, μέσα στο αυτοκίνητο για να φάνε σουβλάκια.

Περαστικοί βλέποντας τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο χτυπούσαν τα τζάμια αλλά τα παιδιά δεν αντιδρούσαν. Έτσι ειδοποίησαν τους αστυνομικούς, που έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και απεγκλώβισαν ημιλιπόθυμα από τη ζέστη τα παιδιά.

Μόλις επέστρεψαν οι γονείς είπαν ότι είχαν αφήσει το αυτοκίνητο σε σημείο που δεν μπορούσαν να το δουν από το σουβλατζίδικο. Μάλιστα εξήγησαν ότι άφησαν τα παιδιά στο αυτοκίνητο επειδή κοιμούνταν και είχαν σκοπό να φάνε γρήγορα και να επιστρέψουν την πατρίδα τους.

Ασφαλείς πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών αναφέρουν πως τα παιδιά παρέμειναν με κλειστά παράθυρα στο αυτοκίνητο περίπου είκοσι λεπτά, ενώ οι γονείς τους συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και στις 4.30 τα ξημερώματα με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι και πήραν το δρόμο της επιστροφής για τη χώρα τους.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!