Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πισπιρίγκου: Αστυνομικοί πήγαν στις φυλακές-Της παρέδωσαν κλήση για κατάθεση για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας

Στις φυλακές Κορυδαλλού μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και παρέδωσαν στην Ρούλα Πισπιρίγκου την κλήση των δικαστικών αρχών για να καταθέσει ως ύποπτη για τους θανάτους των δύο παιδιών της, της Ίριδας και της Μαλένας.

Οι αστυνομικοί έδωσαν την κλήτευση για ανωμοτί κατάθεση στην 33χρονη μέσα στο κελί της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με αυτή την εξέλιξη.

Ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η κατάθεση της πιθανότατα θα γίνει σε κλιμάκιο το οποίο θα μεταβεί στις φυλακές. Αναφορικά με το εάν περίμενε την κλήση της 33χρονης για κατάθεση ο δικηγόρος απάντησε: «Ήταν μία από τις πιθανές εκδοχές. Ένα από τα πιθανά δεδομένα τα οποία θα είχαμε. Το νέο που υπάρχει είναι ότι με την ιδιότητα της ύποπτης για την κυρία Πισπιρίγκου μπορούμε πλέον να λάβουμε τον φάκελο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί».

Όπως εξήγησε ο Όθωνας Παπαδόπουλος η υπεράσπιση θα μπορεί να μελετήσει πλέον όλα τα στοιχεία από την προκαταρκτική εξέταση. Παράλληλα υποστήριξε ότι η ψυχολογική κατάσταση της 33χρονης είναι παρά πολύ άσχημη καθώς βλέπει πως παρουσιάζουν τα ΜΜΕ την υπόθεση με τους θανάτους των παιδιών της.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!