Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καβάλα: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν την δολοφονία της φαρμακοποιού από τον σύζυγο της

Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη δολοφονία της φαρμακοποιού στην Καβάλα που έπεσε νεκρή από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της.

Προσπαθεί να τη φιλήσει και εκείνη τον απωθεί. Προσπαθεί να πάρει τα χέρια του από πάνω της, να του δώσει να καταλάβει πως έχει πάρει την απόφασή της. Εκείνος επιμένει, βγάζει το μπουφάν του και της δείχνει τα μπράτσα του.

Λίγο αργότερα πηγαίνει στο δωμάτιο του φαρμακείου, ο 55χρονος την ακολουθεί και την σκοτώνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Κι όταν ήδη έχει βάψει τα χέρια του με αίμα, τον βλέπουμε να σέρνει τη σορό της και να σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του.

Εικόνες ντοκουμέντα του LIVE NEWS που δείχνουν όλα όσα έγιναν την ημέρα του φόνου της άτυχης φαρμακοποιού, στην Καβάλα όταν ο 55χρονος εγκλώβισε στο δωμάτιο του φαρμακείου την σύζυγο του και την έπνιξε όπως ομολόγησε με τα ίδια του τα χέρια.

5 Μαϊου ώρα 14.18 το μεσημέρι. Ο 55χρονος έχει μπει στο φαρμακείο και στέκεται απέναντι από την εν διαστάσει σύζυγό του. Συζητούν. Εκείνος σε έντονο ύφος. Την αρπάζει από το μπράτσο, εκείνη αντιστέκεται.

Λίγο αργότερα, βγάζει το μπουφάν του και της δείχνει τα μπράτσα του, προσπαθεί να τη φιλήσει και εκείνη τον απωθεί. Η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή της έχει ξεκινήσει. Θέλει να χωρίσουν και ο ίδιος δεν κάνει πίσω. Ο άνθρωπος που κάποτε παντρεύτηκε είχε πάει αποφασισμένος.

Όπως είχε δηλώσει ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος πήγαν για καφέ και επέστρεψαν μαζί στο φαρμακείο. Η ώρα ήταν 16.15. Η Άιντα τρέμει, ίσως να ξέρει τι θα συμβεί, κρύβει στο συρτάρι τα κλειδιά του φαρμακείου φοβάται ότι ο 55χρονος θα την κλείδωνε μέσα.

Στις 16.29 συνεχίζουν να λογομαχούν. Απηυδισμένη, η Άιντα πηγαίνει προς το δωμάτιο του φαρμακείου, ο 55χρονος την ακολουθεί και την σκοτώνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο ίδιος στις δηλώσεις του, μέσα από τη φυλακή είχε υποστηρίξει πως το μυαλό του θόλωσε από τη μια στιγμή στην άλλη. Από εκείνο το απόγευμα στις αρχές του περασμένου Μάη, ο 55χρονος παραμένει στις φυλακές Κομοτηνής και περιμένει να μάθει πότε και πού θα δικαστεί για το έγκλημα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!