Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ψυχολόγος για Ρούλα Πισπιρίγκου: Στερείται συναισθήματος-Η Τζωρτζίνα φοβόταν μην πεθάνει όπως οι αδερφές της

Καταπέλτης σε βάρος της υπερασπιστικής γραμμής της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι η πραγματογνωμοσύνη της ψυχολόγου, που όρισε η ανακρίτρια.

Σύμφωνα με τον Alpha, σε 54 σελίδες η ψυχολόγος δίνει κρίσιμα στοιχεία για την προσωπικότητα της 33χρονης, η οποία έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η ψυχολόγος εξηγεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει συναίσθημα και επικεντρώνεται κυρίως στον Μάνο Δασκαλάκη για να κατασκευάσει εκ των υστέρων αντιζηλίες. «Οι πληροφορίες που δίνει δεν είναι αξιόπιστες. Σε πολλά σημεία η αφήγησή της φαίνεται μη αληθής, στην προσπάθειά της να διαψεύσει μια οδυνηρή πραγματικότητα. Είναι φανερό, ότι οι σκέψεις της και οι επενδύσεις της επικεντρώνονται γύρω από τον σύζυγό της, ενώ φαίνεται να δημιουργεί εκ των υστέρων κατασκευές, γύρω από ζητήματα αντιζηλίας με άλλες γυναίκες», ανέφερε η ψυχολόγος.

Μάλιστα σημείωσε ότι η 33χρονη αντιλαμβάνεται τα παιδιά της ως μία ναρκισσιστική προέκταση του εαυτού της. «Οι περιγραφές για τα παιδιά της, μας επιτρέπουν να υποθέσουμε ότι τα αντιλαμβάνεται ως μία ναρκισσιστική προέκτασή της, που καλούνται να εκπροσωπήσουν τον δικό της λόγο και τις δικές της επιθυμίες. Η ίδια φάνηκε να μην κατανοεί τις θεμελιώδεις αναπτυξιακές τους ανάγκες», τόνισε η ψυχολόγος.

Παράλληλα η ψυχολόγος εξέτασε τις ζωγραφιές της 9χρονης Τζωρτζίνας και συνομίλησε με δασκάλους του παιδιού αλλά και με τους γονείς της προκειμένου να καταλήξει σε συμπεράσματα για τον ψυχικό κόσμο του κοριτσιού. Σύμφωνα με την ψυχολόγο, το παιδί προσπαθούσε να επεξεργαστεί τους θανάτους των δύο αδερφών του και φοβόταν να μην πεθάνει όπως και εκείνες.  




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!