Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πάτρα: «Έπρεπε να διερευνηθεί η πηγή αίματος στο πανάκι της Ίριδας» – Όσα δήλωσε ο ιατροδικαστής Γαλεντέρης

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης θανάτου των παιδιών από την Πάτρα. O ιατροδικαστής, Δ. Γαλεντέρης μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή LIVE NEWS, σχετικά με το πανάκι της μικρής Ίριδος, το οποίο φέρει μια μεγάλη ποσότητα αίματος.

«Αρχικά για να υπάρχει τέτοια αιμορραγία θα πρέπει να είναι ζωντανό. Συνεπώς δεν μπορεί να είναι ένα τραύμα που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της ανάνηψης, ούτε μετά θάνατον και να αιμορραγεί σε τέτοια ποσότητα», εξήγησε ο κ. Γαλεντέρης ερωτώμενος για την μεγάλη ποσότητα αίματος στο πανάκι της 6μηνών Ίριδος.

Αναφορικά με το χρώμα του αίματος επάνω στο πανάκι, ο ιατροδικαστής σημείωσε πως είναι καστανέρυρθρο, πράγμα που σημαίνει πως είναι αποτέλεσμα αιμορραγίας και όχι πνευμονικού οιδήματος.

«Το αίμα πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν ως αποτέλεσμα τραύματος» επισήμανε και προσέθεσε πως θα έπρεπε να είχε διερευνηθεί η πηγή του αίματος.

Σχετικά με το πανάκι της Μαλένας, είπε πως δεν είναι στη διάθεση των ειδικών και «εκεί θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιες αιμορραγικές κηλίδες εάν υπήρχε άσκηση βίας και πρόκληση τραύματος».

Σημειώνεται πως οι ιατροδικαστές αναφέρουν πως τα τραύματα στη πρόσωπο της Μαλένας είναι προθανάτια.

«Οι αμυχές που είχαμε στη ράχη της μύτης της Μαλένας, η έκτασή τους δεν θα μπορούσε να προκαλέσει την αιμορραγία που είδαμε στο πανάκι της Ίριδος», τόνισε.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!