Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τροχαίο Χαλάνδρι: Συνελήφθη 20χρονος-Πιθανότατα έκανε κόντρες με τον 18χρονο που σκοτώθηκε (βίντεο)

Το σοκαριστικό τροχαίο στο Χαλάνδρι σήμερα τα ξημερώματα που στοίχισε την ζωή σε έναν 18χρονο πιθανολογείται ότι οφείλεται στην μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός επειδή έπαιρνε μέρος σε κόντρες.

Ένας 20χρονος φίλος του θύματος προσήχθη στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής και έχει συλληφθεί. Στη συνέχεια αναμένεται να περάσει από τον εισαγγελέα καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής που χειρίζονται το φάκελο, κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να βρουν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος έδωσε στοιχεία που ξεκλειδώνουν την ιστορία αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος που έστειλε στο θάνατο τον 18χρονο. Έτσι οδηγήθηκαν στα ίχνη του 20χρονου.

Το χρονικό

Στις 04:00 το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 18χρονος κινούνταν με κατεύθυνση της Αγία Παρασκευή. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δέντρο. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το δέντρο ξεριζώθηκε.

Άμεσα παρενέβησαν δυνάμεις της τροχαίας, της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Συνολικά 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα επιχείρησαν στο σημείο και απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια τον 18χρονο χωρίς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο αλλά δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!