Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ραφήνα: Ομολόγησαν οι δύο νεαροί ότι σκότωσαν στον ξύλο 42χρονο για την σειρά στην τουαλέτα

Παραδέχθηκαν ότι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 42χρονο έξω από μπαρ στην Ραφήνα οι δύο 24χρονοι συλληφθέντες.

Οι δύο νεαροί που διαμένουν στην περιοχή φέρονται να εμφανίστηκαν μετανιωμένοι για την πράξη τους και να εξήγησαν ότι αφορμή του καυγά ήταν η σειρά για την τουαλέτα. Οι δύο συλληφθέντες ισχυρίστηκαν ότι τσακώθηκαν με το θύμα για ένα σκούντημα και ένα άγριο βλέμμα, που αντάλλαξαν, στην αναμονή για την τουαλέτα του κέντρου. Σύμφωνα με τους συλληφθέντες η αντιπαράθεση ξεκίνησε μέσα στο μαγαζί και τους χώρισαν άτομα του προσωπικού της επιχείρησης.Τότε αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους έξω από το νυχτερινό κέντρο.

Μαζί με τους δύο 24χρονους, οι οποίοι ξυλοκόπησαν άγρια τον 42χρονο, βγήκαν από το μπαράκι και δύο φίλοι τους. Όπως κατέθεσαν οι νεαροί οι δύο άνδρες δεν είχαν καμία εμπλοκή με το συμβάν και απέδωσαν τον θάνατο του 42χρονου στην κακιά την ώρα.

Οι δράστες είχαν αντιληφθεί ότι κλοιός έσφιγγε, με αποτέλεσμα να παραδοθούν στην αστυνομία σήμερα τα ξημερώματα, περίπου στις 3 τα ξημερώματα. Έχουν προσαχθεί ακόμη δυο άτομα και εκκρεμεί σε βάρος η δημιουργία δικογραφίας.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Mega, δεν έχουν ποινικό μητρώο όπως έχει μνημονευθεί αρχικά. Επιπλέον σύμφωνα με αναφορές αστυνομικών δεν επιβεβαιώθηκε σε πρώτη φάση η χρήση σιδερογροθιάς από τους δράστες.

Το απόγευμα οι δύο 24χρονοι προγραμματίζεται να περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα προκειμένου να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!