Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Ήπια, γύρισα σπίτι, είχε ετοιμάσει βαλίτσες και την χτύπησα (βίντεο-εικόνα)

Με μαχαίρι χτύπησε και σκότωσε την 46χρονη σύζυγο του ένας 55χρονος από το Κουκάκι. Το ζευγάρι φέρεται να διαπληκτίστηκε για άγνωστο λόγο χθες το βράδυ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, ο 55χρονος μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οδό Ματρόζου. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στον 24χρονο γιο του και φέρεται να του είπε: Σκότωσα τη μητέρα σου!». Ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε όταν τον κάλεσε ο πατέρας του και του ανακοίνωσε ότι έχει δολοφονήσει τη μητέρα του. Αμέσως, επέστρεψε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά στην σορό της μητέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου στους αστυνομικούς ήταν: «Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ… γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει και τη χτύπησα».

O δράστης

 

Η γυναίκα φέρεται να ήταν τυλιγμένη με κουρτίνες μέσα σε μία λίμνη αίματος, καθώς είχε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Ο 24χρονος ενημέρωσε την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο.

Μετά την δολοφονία ο 53χρονος πήρε το αυτοκίνητο του και καθώς κινούνταν στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στο ύψος της παραλίας Θυμάρι έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε βράχια.

Τον 53χρονο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!