Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι καυτές λεσβίες που σόκαραν όταν είπαν ότι ίσως να είναι αδέλφια!

Αυτό το ερώτημα προσπαθούν να απαντήσουν δύο γυναίκες σε σχέση ερωτική:  Η Κάρλι Γκόνσιορ και η Μερσέντες Στιούαρτ από τον Καναδά διατηρούν σχέση τα τελευταία δυο χρόνια και τον κοινό λογαριασμό OnlyFans @notyouraveragesister. Προ ημερών όμως, αποφάσισαν να μοιραστούν μια «ανακάλυψη-σοκ» που έκαναν πρόσφατα στο TikTok: πως οι μητέρες τους είχαν για κάποια φεγγάρια τον ίδιο εραστή και συνδυάζοντας χρονικά τις σχέσεις υπάρχει πιθανότητα να είναι ετεροθαλείς αδελφές!

«Ανακαλύψαμε δύο χρόνια μετά το πρώτο ραντεβού ότι οι μαμάδες μας κοιμούνταν και οι δύο με τον ίδιο άντρα… Είμαστε συγγενείς; Πρέπει να κάνουμε τεστ DNA;» ρώτησαν στη λεζάντα. Το ζευγάρι εξήγησε ότι στα δύο χρόνια που είναι μαζί έχουν ακούσει από αρκετούς ανθρώπους στο περιβάλλον τους ότι μοιάζουν πολύ, αλλά το απέδιδαν στο γεγονός ότι ταιριάζουν σαν άνθρωποι, δεν περνούσε καν από το κεφάλι τους η ιδέα ότι μπορεί να είχαν και σχέση αίματος.

Η ιστορία τους σόκαρε τους 556.000 ακολούθους τους, το βίντεό τους έχει προβληθεί περισσότερες από 6,9 εκατομμύρια φορές ήδη και χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στα σχόλια για να μοιραστούν τις απόψεις τους. «Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί εσείς οι δύο μοιάζετε σαν αδελφές…», «Δεν έχω ιδέα ποιες είστε και αμέσως νόμιζα ότι ήσασταν αδελφές πριν διαβάσω το κείμενο», «Μοιάζετε σαν δίδυμες. Λυπάμαι πολύ». «Κάντε αμέσως τεστ», τις παρότρυνε ένας χρήστης του TikTok, με εκείνες να απαντούν «Φοβόμαστε»!

Ωστόσο στο φλέγον ερώτημα που έθεσαν, στην περίπτωση που αποδειχθεί πως είναι αδελφές, αν μπορούν να παραμείνουν μαζί, μόνο ένας απάντησε ξεκάθαρα υπέρ: «Δεν μπορείτε να κάνετε παιδιά μαζί και επειδή δεν είχατε μια κοινή παιδική ηλικία, πρακτικά είναι πολύ καλό να μείνετε μαζί». «Είμαστε ευτυχισμένοι στη δίχρονη σχέση μας», δήλωσαν. Άλλοι τρομοκρατημένοι χρήστες επισήμαναν ότι είναι αιμομιξία σε κάθε περίπτωση, άρα και παράνομο. Πολλοί έδειξαν επίσης σκεπτικισμό και δυσπιστία να πιστέψουν ότι η ιστορία τους ήταν αληθινή, με όσα κυκλοφορούν και δεδομένου ότι το ζευγάρι δεν έχει προσφέρει καμία απόδειξη για την πιθανή οικογενειακή σύνδεση, ούτε βέβαια αποτελέσματα τεστ DNA που θα διέλυαν κάθε αμφιβολία οριστικά.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 23/6

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!