Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Υπόθεση «Κυνόδοντας» στην Λάρισα: Μητέρα κρατούσε επί 42 χρόνια κλεισμένη στο σπίτι την κόρη της

Μία συγκλονιστική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Λάρισα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», μια 76χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στα σκαλιά του σπιτιού της καθώς επέστρεφε από ψώνια. Μετά τον θάνατο της αποκαλύφθηκε ότι στο διαμέρισμα διέμενε με την 51χρονη κόρη της, η οποία δεν είχε βγει από το σπίτι από τα 9 χρόνια της.

Με εισαγγελική εντολή, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων κλήθηκε και διερευνά ήδη τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να αντιλαμβάνεται την κατάσταση της.

Η κοινωνική διερεύνηση της υπόθεσης, ωστόσο, κρίθηκε επιβεβλημένη από την Εισαγγελία Λάρισας προκειμένου να απαντηθούν οι λόγοι για τους οποίους η οικογένεια της 51χρονης την κρατούσε κλεισμένη στο διαμέρισμα, σε κεντρική συνοικία της Λάρισας.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 51χρονης απεβίωσε πριν από αρκετά χρόνια, ενώ μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία της 76χρονης στη γενέτειρά της θα πρέπει να εξεταστεί το περιβάλλον στο οποίο θα παραμείνει εφεξής η 51χρονη. Από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας που ερευνά την υπόθεση παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα προκειμένου να εξεταστούν οι συνθήκες θανάτου της 76χρονης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος της ηλικιωμένης οφείλεται σε παθολογικά αίτια και δεν φέρεται να προήλθε από πτώση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!