Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στη ΓΑΔΑ εκτάκτως σήμερα η αδερφή της Πισπιρίγκου-Δεν αποκλείονται νέες διώξεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών, το οποίο φέρεται να υποστηρίζει ότι τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας έχασαν την ζωή τους εξαιτίας της ασφυξίας.

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, είναι το τελευταίο άτομο από το οποίο θα πάρουν κατάθεση οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, πριν παραδώσουν το πόρισμα και τα αποτελέσματα των καταθέσεων, που βρήκε νεκρή την Ίριδα. Παράλληλα δεν αποκλείεται να ασκηθούν νέες διώξεις για τους θανάτους των δύο μικρών παιδιών.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μεταβαίνει εκτάκτως στις 12 το μεσημέρι στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ για κατάθεση ως μάρτυρας.

Έχουν ήδη γίνει καταθέσεις από 30 γιατρούς, φίλους, νοσηλευτές και θα ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες 48 ώρες ώστε την Πέμπτη να παραδώσουν τα αποτελέσματα από τις καταθέσεις. Στην πορεία, η αρμόδια ανακρίτρια προκειμένου να κριθεί εάν θα υπάρξει συμπληρωματικές διώξεις.

Ασφυκτικός ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας

Το πόρισμα βρίσκεται στα χέρια του Ανθρωποκτονιών προκειμένου οι αστυνομικοί να καταλήξουν στο ποιος είναι πίσω από τον εξωγενή παράγοντα. Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για το πόρισμα, το οποίο αποδίδει τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

«Είναι σημαντικό να εξηγήσουμε ότι τα ευρήματα που βρήκαν οι πρώτοι συνάδελφοι με τα ευρήματα που ουσιαστικά επανέλεγξαν οι δεύτεροι, είναι ακριβώς τα ίδια. Θα είχαμε πρόβλημα εάν στα ευρήματα είχαμε  διαφορετικά στην πρώτη περίπτωση και διαφορετικά στον επανέλεγχο», ανέφερε αρχικά.

«Στη 2η περίπτωση δεν υπάρχει καμία διαφωνία. Είναι ξεκάθαρο ότι η συνάδελφος – για την δεύτερη περίπτωση – με περαιτέρω εμβάθυνση της υπόθεσης, και με τα νέα δεδομένα, φαίνεται ότι συντάσσεται πλήρως με το πόρισμα των Καρακούκη- Καλόγρηα και αυτό είναι σημαντικό, ότι μπορεί σε μία συνήθη διαδικασία να μην είναι ευχάριστο και να μην προσδιορίσεις την αιτία θανάτου και να γράψεις απλά ένα εύρημα, γιατί αυτό έγινε στην δεύτερη περίπτωση, όμως στη συνέχεια που βλέπεις τα νέα δεδομένα αντιλαμβάνεσαι ότι τα νέα αυτά δεδομένα θα πρέπει να τα εξηγήσεις περαιτέρω για να μην παραμείνεις εκεί», συμπλήρωσε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!