Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Είχα εγώ 80 γκόμενους;» – Έξαλλη η Ρούλα Πισπιρίγκου,  μηνύει Σκορδά και Λιάγκα για τις «αποκαλύψεις» τους

Στην αντεπίθεση περνάει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία εμφανίζεται έξαλλη με την εικόνα που παρουσιάζουν για το πρόσωπό της τα τηλεοπτικά κανάλια και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίον εκπομπών, παρουσιαστών και δημοσιογράφων της ελληνικής τηλεόρασης. Όπως προανήγγειλε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Super Κατερίνα», έρχονται μηνύσεις εναντίον του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, καθώς και της εκπομπής «Πρωινό» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, μιας και τα όσα έχουν αναφερθεί στη συγκεκριμένη εκπομπή φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρακολουθεί από το κελί της στον Κορυδαλλό όλες τις εκπομπές που αναφέρονται στην υπόθεσή της. Αυτό που την ενόχλησε περισσότερο από όλα είναι οι ανώνυμες μαρτυρίες που φιλοξενεί η συγκεκριμένη εκπομπή από ανθρώπους που οι δημοσιογράφοι και η εκπομπή παρουσιάζουν ως μέλη του περιβάλλοντος της 33χρονης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι έξαλλη γιατί τα άτομα τα οποία βγαίνουν και μιλούν τηλεφωνικά  και παρουσιάζονται ως άτομα γνωστά της 33χρονης ψεύδονται. Γι’ αυτό και οι δικηγόροι της έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου, ώστε να εντοπίσουν αυτά τα  άτομα.

«Είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό. Είναι μια πρακτική που ακολουθείται από μια μερίδα συναδέλφων σας, έχουμε επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί. Έχουμε προσπαθήσει να σταματήσουμε αυτή την παράλογη και παράνομη πρακτική, ωστόσο μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειές μας έχουν πέσει στο κενό. Οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση από την προσφυγή στη Δικαιοσύνη» σχολίασε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Δεν μπορεί η εντολέας μου να ταυτίσει ποιο είναι το πρόσωπο που κάνει τέτοιες αναφορές, που δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία της υπόθεσης, δεν δικαιολογούνται από κάποιο ρεπορτάζ στα πλαίσια δημοσιογραφικής έρευνας, αλλά αποτελούν λεπτομέρειες και εκφάνσεις της προσωπικής ζωής του προσώπου που εμπλέκεται. Έχει γίνει ακόμη και αναφορά ότι η Ρούλα είχε 80 ερωτικές σχέσεις πριν παντρευτεί τον Μάνο Δασκαλάκη» ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Άνοιξε πληγές η πεντάωρη κατάθεση της ιατροδικαστή Τσιόλα

Η Αγγελική Τσιόλα, η ιατροδικαστής που είχε υπογράψει το αρχικό πόρισμα για το θάνατο της Ίριδας την άνοιξη του 2021, κατέθετε την Τετάρτη για περίπου πέντε ώρες και, σύμφωνα με πληροφορίες, μίλησε για εγκληματική ενέργεια. Επισήμανε ότι η αγενεσία φλεβόκομβου δεν μοιάζει να ευσταθεί ως αιτία θανάτου καθώς αξιολόγησε όλα τα νέα ευρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε ότι το πνευμονικό οίδημα που είχε διαπιστωθεί οφείλεται σε ασφυξία.

Ο επόμενος και ξαφνικός θάνατος της Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο του 2022, της «χτύπησε το καμπανάκι», μιας και οι συμπτώσεις που είχε εντοπίσει την οδήγησαν στο ενδεχόμενο δολοφονίας και της Ίριδας. Σύμφωνα με το eReportaz.gr, μέσω δυο επιστολών-αναφορών της στην Εισαγγελία και στις ανακριτικές Αρχές, η αρμόδια ιατροδικαστής είχε ουσιαστικά αποκαλύψει ότι η Ίριδα δεν κατέληξε από παθολογικά αιτία και δη από αγενεσία φλεβόκομβου, όπως είχε γνωματεύσει η παθολογοανατόμος Αντιγόνη Μητσέλου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η έμπειρη ιατροδικαστής κατέθεσε και για το διαβόητο ματωμένο πανάκι το οποίο παραδόθηκε εκ των υστέρων στις Αρχές και δύο μήνες μετά το θάνατο της Ίριδας -το οποίο η κατηγορούμενη ζητούσε πίσω επικαλούμενη ότι είδε ένα κακό όνειρο- λέγοντας πως οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν είναι ένα επιπλέον σημάδι ασφυξίας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημερώθηκε από τους δικηγόρους της για όσα κατέθεσε η ιατροδικαστής και ζήτησε να μάθει το ακριβές περιεχόμενο της κατάθεσής της. Όπως όλα δείχνουν, η 33χρονη που κρατείται στον Κορυδαλλό ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης από τους συνηγόρους της.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 17/6

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!