Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έξαλλος ο Φιλιππίδης για τη «βρόμα» ότι πέθανε

Τη νομική οδό πρόκειται να ακολουθήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, σε βάρος συγκεκριμένης ιστοσελίδας, καθώς εδώ και μερικές ημέρες έχει αναρτήσει μία «είδηση» η οποία αναφέρει πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πέθανε!

Σαφώς και πρόκειται για κάποιον τίτλο ο οποίος λειτουργεί ως «click-bait», ως δόλωμα δηλαδή για μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα, ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός δεν προτίθεται να ανεχθεί άλλα τέτοια δημοσιεύματα, μετά απ’ όλα εκείνα που αφορούν την υπόθεσή του. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες. Η δικηγόρος του Κική Πακιρτζίδου τόνισε πως ο εντολέας της θα κινηθεί δικαστικά: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον ηλεκτρονικό Τύπο εδώ και μέρες είναι νεκρός και το γραφείο μου δέχεται μηνύματα για το πού θα γίνει η κηδεία. Γιατί ακόμα ξέρετε υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν πάρα πολύ τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον ηθοποιό και θέλουν να πάνε» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει άλλη ανοχή για τέτοιου είδους δημοσιεύματα: «Λοιπόν ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι νεκρός, είναι ζωντανός, είναι αθώος. Το δικαστήριό του θα ολοκληρωθεί παρότι καταλαβαίνω ότι κάποιοι τον θέλουν εκτός σκηνής και εκτός ζωής. Φυσικά θα κινηθούμε νομικά, διότι κάποτε πρέπει να μπει μια τελεία», κατέληξε η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Στο μεταξύ κατά τη χθεσινή εκδίκαση ένα ακόμη απρόοπτο καθυστέρησε την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ένας από τους ενόρκους έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και ως εκ τούτου η Έδρα πρότεινε να προχωρήσουν στην αντικατάστασή του. Ωστόσο η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη υπέβαλε ένσταση τονίζοντας πως δεν είναι σωστό ν’ αντικατασταθεί ένορκος ο οποίος ήταν από την αρχή της δίκης με έναν άλλο που δεν την έχει παρακολουθήσει. Σε αυτή την άποψη συμφώνησαν και οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής, με την έδρα να δέχεται τις θέσεις τους, υπό την αίρεση όμως πως η δίκη έχει «τραβήξει» μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω των συνεχών διακοπών. Έτσι λοιπόν διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 23 Ιουνίου.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 17/6

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!