Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρώτο επισκεπτήριο για  τον Μπάμπη τον “φονιά” – Συνάντησε  στις φυλακές Μαλανδρίνου τους γονείς του 

Τις πρώτες ημέρες ως κατάδικος πια διανύει στις φυλακές Μαλανδρίνου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος σχεδόν αμέσως έκανε και το πρώτο αίτημα στο Συμβούλιο της Φυλακής, για να δεχθεί το πρώτο επισκεπτήριο. Μετά από ένα χρόνο, λοιπόν, απομόνωσης στο κελί του Κορυδαλλού από τους δικούς του ανθρώπους και την απαίτηση να μην τον επισκέπτονται, ο πιλότος συνάντησε  τη μητέρα του και τον πατέρα του σε προγραμματισμένο επισκεπτήριο στο σωφρονιστικό κατάστημα της Φωκίδας, που έγινε χθες στις 3 το μεσημέρι. Οι γονείς του είναι και οι μοναδικοί, εκτός από το δικηγόρο του, με τους οποίους επικοινωνεί.

Ό,τι χρειάζεται, κυρίως σε βιβλία αλλά και ρούχα, το ζητάει από τους γονείς του. Στο επίκεντρο της συζήτησης που έχει μαζί τους είναι η μικρή Λυδία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλει να μαθαίνει όλο και περισσότερα νέα από την κόρη του, ενώ την ίδια στιγμή έχει να αντιμετωπίσει την πρόθεση των γονιών της Καρολάιν Κράουτς να αλλάξουν το επίθετο στην κόρη του, σε μια προσπάθεια να κοπεί κάθε επικοινωνία με τον πατέρα της. «Θα φροντίσω να μη δει ποτέ την κόρη του» έχει δηλώσει στην «Daily Mail» ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς. Από την πλευρά του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω του δικηγόρου του δηλώνει ότι δεν θέλει η μικρή Λυδία να αλλάξει το επώνυμό της και δεν υπάρχει διάθεση από την πλευρά του να μπει σε κάποια αντιδικία με την οικογένεια της Καρολάιν.

Παράλληλα, ο φονιάς της Καρολάιν ζητάει να κάνει μεροκάματα προκειμένου να μειώσει την ποινή του, κάτι όμως που η διεύθυνση της φυλακής θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εξακολουθεί να φοβάται για τη ζωή του, καθώς πιστεύει ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του μέσα στις φυλακές γι’ αυτό και όπως δηλώνει ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, «είμαστε σε επιφυλακή και κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες». Να σημειωθεί ότι ο πιλότος μοιράζεται το κελί του με έναν κατάδικο από την Αλβανία, που έχει διαπράξει δολοφονία.  Μέχρι στιγμής χαρακτηρίζεται ως απόλυτα ψύχραιμος και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα προσαρμογής στη φυλακή.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 16/6

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!