Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Θέλω να γίνω σίριαλ και να με υποδυθεί η Βλαντή» – Η πρόταση της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Πάνο Κοκκινόπουλο

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στο θρίλερ της υπόθεσης θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, μια υπόθεση που άρχισε να απασχολεί τα Μέσα από τις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου. Όλους αυτούς τους μήνες στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι σχέσεις του ζευγαριού, της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, οι καβγάδες τους, τα τρίτα πρόσωπα στο γάμο τους, αλλά και οι αναρτήσεις τους, κυρίως της 33χρονης κατηγορουμένης, που ήταν και λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, αναφορές έχουν γίνει και στην αγάπη της Πισπιρίγκου στην εγκληματολογία, αφού παρά το γεγονός ότι είχε χάσει τρία παιδιά, είχε το κουράγιο να παρακολουθήσει σχετικά σεμινάρια.

Η Παναγιώτα Βλαντή.

Την ίδια στιγμή, από τα ευρήματα στο σπίτι του ζευγαριού προέκυψε ότι η 33χρονη ήταν και αναγνώστρια των βιβλίων της Αγγελικής Νικολούλη και του Πάνου Σόμπολου, στα οποία είχε μεγάλη αγάπη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου όμως ήταν θαυμάστρια και του Πάνου Κοκκινόπουλου και των σειρών του. Μάλιστα, του είχε στείλει και μήνυμα σε ανύποπτο χρόνο μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media. Σε μία από αυτές τις αναρτήσεις, η 33χρονη είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της μια εικόνα από μια χιουμοριστική σελίδα του Facebook, η οποία έγραφε: «Επειδή κάποια στιγμή θα το κάνω το έγκλημα, να πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή».

Ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος.

 

Ο γνωστός σκηνοθέτης, που έχει ταυτιστεί με τις σειρές «Κόκκινος Κύκλος» και «10η Εντολή», οι οποίες παρουσίαζαν γνωστά εγκλήματα, απάντησε με το δικό του τρόπο στη Ρούλα Πισπιρίγκου. Αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την ανάρτηση που είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου το 2019 και απάντησε από κάτω: «Πες το κι έγινε». Η αινιγματική ανάρτηση του Πάνου Κοκκινόπουλου έκανε πολλούς να σκεφτούν ότι ήδη μελετά τη μεταφορά της υπόθεσης στην τηλεόραση. Πρόκειται άλλωστε για μια αστυνομική υπόθεση μοναδική όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως και να έχει, ο γνωστός σκηνοθέτης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποτυπώσει την ιστορία της Πάτρας στον τηλεοπτικό του φακό. Όσο για την πρόταση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την πρωταγωνίστρια που θα την ενσαρκώσει, φαίνεται να συμφωνεί.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 16/6

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!