Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κρήτη: «Είμαι σίγουρη 100% ότι δεν με βίασε ο πατέρας μου»

Για «φρικτό λάθος» των ελληνικών αστυνομικών αρχών κάνει λόγο η νεαρή τουρίστρια από την Βρετανία μετά την αποκάλυψη στοιχείων ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 62χρονο πατέρα της.

Η κοπέλα είχε μεταβεί με τον πατέρα της στα Μάλια της Κρήτης για διακοπές. Εκεί έπεσε θύμα βιασμού και έδωσε στις αρχές την περιγραφή του δράστη. Ωστόσο η ΕΛΑΣ έχει συγκεντρώσει στοιχεία αλλά και βίντεο από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας που δείχνουν την ενοχή του 62χρονου πατέρα. Μάλιστα υπάρχει βίντεο με τον πατέρα να παρενοχλεί σεξουαλικά την κόρη του και εκείνη να αντιδράει.

Σε συνέντευξη της στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η 34χρονη επιμένει ότι ο πατέρας της δεν είναι ο δράστης. «Μπορώ να σας πω 100% ότι δεν με βίασε. Ζω με τον μπαμπά μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, πήγα μαζί του διακοπές στην Ελλάδα και είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου», είπε η κοπέλα.

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έκανε κάτι τόσο αηδιαστικό. Το είπα και στην Ελληνική Αστυνομία αυτό, όμως απλώς με αγνοούν… Πρόκειται για μια πολύ αγχωτική και τραυματική κατάσταση, αλλά υπάρχει ελπίδα για εμάς. Μας είπε ο δικαστής ότι εάν η εξέταση DNA του πατέρα μου αποδείξει την αθωότητά του, θα τον αφήσουν να φύγει», προσθέτει.

Για τα στοιχεία της ΕΛΑΣ σε βάρος του 62χρονου η κοπέλα απάντησε: «Έδωσα την περιγραφή του δράστη στην αστυνομία, αλλά δεν έχουν κάνει τίποτα για να τον εντοπίσουν. Η Ελληνική Αστυνομία έκανε ένα φρικτό λάθος. Τους είπα ότι ο μπαμπάς μου φορούσε άσπρα ρούχα, όχι το άτομο που μου επιτέθηκε. Εκείνοι όμως κατάλαβαν λάθος και νόμιζαν ότι μιλούσα για τον δράστη. Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα για το πώς τα έκαναν θάλασσα στην έρευνα».

Παράλληλα η 34χρονη δηλώνει ότι θα παραμείνει στην Κρήτη μέχρι να διευθετηθεί η υπόθεση της και να αποδειχθεί η αθωότητα του πατέρα της. «Μόνο μαζί του θα επιστρέψω στην πατρίδα. Στο μυαλό μου επικρατεί χάος αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά. Όταν όμως λυθούν όλα αυτά, θα αφηγηθώ την ιστορία για την αντιμετώπιση που είχα από τις ελληνικές Αρχές. Είναι ντροπή αυτό που έκαναν στον πατέρα μου ενώ επέτρεψαν στον άνδρα που με βίασε να κυκλοφορεί ελεύθερος» ανέφερε η κοπέλα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!